Varga Benjáminné kérdése:
Fel voltam tegnap puffadva, és furcsa érzésem volt a hasam aljában. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Segítséget szeretnék,múlthónap 18-án jött meg utóljára ls azóta,semmi!Csaináltam egy tesztet 2nappal ezelőtt és 2csík lett de a második az igen halvány volt.Tegnap nagyon fel voltam puffadva és olyan furcsa érzés volt a hasam aljába ráfeküdni egyáltalán nem bírtam mert fáj ,a bimbóim nagyon fájnak már négy napja!Ja meforalt szedek mert etz írta fel a nőgyógyászom h teherbe tudjak esni ez késleltetheti a menszeszt?2012. máj. 21. 12:03
1/12 anonim válasza:
Ez nem is kérdéses. VAn egy két csíkos = POZITIV teszted (a halvány csík is csík!!) , mensi sehol, puffadás és egyéb tünetek. Nincs is mit kérdezni, ez bizony baba lesz! :) Gratula! Csinálj újabb tesztet, ugyanolyat, erősödni fog a csík! :)
2/12 A kérdező kommentje:
Értem,de a meforaltol nem késhet nem az bolygat meg???A hőm is tegnap este 36,8 volt most nem rég 36,2!Nagyon szeretnénk már ezt a babát!!és azért vagyok ilyen hiszéketlen!!!:(
2012. máj. 21. 12:34
3/12 anonim válasza:
A tesztnek elhiheted, hogy terhes vagy. :) Menj el kb. 2 hét múlva dokihoz, akkor már tuti látni fogja. :)
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,segítségeteket!!!!Ha valaki még olvassa nagyon szívesen várom még a hozzá szólásokat!!!Ma csinálok ismét egy tesztet annyira félek,tőle!!!! :(
2012. máj. 21. 12:55
5/12 anonim válasza:
Ha nem bízol az előzőben,akkor midnenképp csinálj még egy tesztet,és írd meg az eredményt nekünk:)))
6/12 anonim válasza:
Én is meforalt szedek, hát még sosem késett tőle a mensim és a teszt sem lett pozitív, ... sajnos. :) Én örülnék a helyedben! :)
7/12 A kérdező kommentje:
Persze megfogom írni!!!!Mióta szeded a meforalt??
2012. máj. 21. 13:28
8/12 anonim válasza:
Szia! Én írtam, hogy szedem. Most lesz fél éve. Rendesen van már peteérésem, és alakul a normál görbém, de az inzulinom még magas, ezért még nem lesz baba, csak ha minden érték a helyére kerül. Neked milyenek a laborértékeid?
9/12 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem minden eredményem jó volt,ultrahangot amikor csinálta a doki akkor mondta hogy a méhem össze van egy kicsit szűkülve és ezért kell szednem a meforalt,tényleg minden eredményem jó volt!!!:)Azt mondta a doki hogy szedjem ezt a gyógyszert és 3 hónap múlva babás leszek,hát nagyon remélem hogy az leszek!!!!És kívánom Neked is hogy minél hamarabb az legyél!!!
2012. máj. 21. 15:02
10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!!pozitívak lettek a tesztek!!!Köszi csajok,a biztatásokat!!!:) :) :) :)
2012. máj. 22. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!