Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés óta furcsa tünetek,...

Peteérés óta furcsa tünetek, terhes lennék?

Figyelt kérdés

Voltam már terhes, kétéves a fiam, tehát tudom milyen terhesnek lenni. Abszolút ahhoz nagyon hasonló érzéseim vannak. A méhem be van feszülve, húzódik a hasam. Olyan mintha tele lenne. Mensis fájdalom, néha szurkál is, de az ritka. Gyomrom ég, derekam leszakad.

Tehát az összes szép korai tünetet tapasztalom, de főleg a hasamban lévő érzés gyanús nekem nagyon, hogy baba lenne.

Csak egy bibi van! Érezhetem én ezt ilyen marha korán? Még van egy hetem a nemvártig.

Gyakorlatilag a tüneteim a peteérés után 2 nappal kezdődtek, tehát nagyjából a megtermékenyítéstől számítva. Mondjuk az elején csak a hasam fájdogált, nagyon enyhe mensis érzésem volt, de azóta hozzáadódtak a többi tünetek is, s a mensis fájdalom sem maradt el. Van egy kis puffadás is. Még ilyet nem igazán tapasztaltam. Ti már jártatok így?

2011. ápr. 19. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ugyan peteérés után még nem éreztem, de a beágyazódás után igen! Máshogy szurkált a hasam, és feszült a cicim! Egy mensi előtt 5-6 nappal volt, de gondoltam bebeszélem, mert ilyen korán nincs semmi tünet!

De azóta van egy jó pár erős pozim!:) Szóval szerintem lehet. A derekam nekem inkább nyillalgat, de az csak kb. 3 napja!

Ja és puffadtam nagyon! Olyan volt, mintha valami nehezék lenne az alhasamban!

2011. ápr. 19. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Én sokszor jártam így, amikor görcsösen csak a babaprojekten gondolkodtunk a párommal.Legalább ötször biztos voltam benne, ezen tünetek alapján, hogy sikerült, de valószínűleg csak a megérett petesejt miatt volt.Egyszer lemértem, mensi előtt két nappal pont három kilóval voltam több, mint a mensi közepén.

Szóval szerintem ez a tünet hamar van, de ha veszel egy minőségi tesztet, megtudhatoda öt nap után is, van-e baba.

2011. ápr. 23. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is voltam már így 3x is de sajnos végül mindig megjött. Egyszer még késett is 5 napot akkor lehasználtam 3 tesztet mert az egyik halvány csíkos lett.

Nekem is van egy két és fél évesem szóval tudom miről van szó. A kis tesót várjuk de eddig még nem jött. :(

Remélem neked baba van a dologban de nem szabad beleélni magad mert az orvosok azt állítják, hogy nem érezni még ilyen korán.

2011. ápr. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!