Egy héttel peteérés után mi volt ez a furcsa érzés?
Egy héttel vagyok pont peteérés után. Most hogy beértem a munkahelyemre és leültem az asztalomhoz elég erős görcs jött rám olyan mint mensi előtt talán 3-5 másodpercig tartott, de nem a petefészkeimnél hanem inkább középre koncentrálódott és szinte a végbelemig éreztem azt a húzódást(már elnézést).
Azóta semmi a hőm ma reggel még feljebb ment mint szokott Eddig 36,7 volt 2 napig majd 2 napig 36,8 ma reggel már 36,9 volt.
Mi lehetett? Mensi előjel? Iszom a palástfűteát és mellette endometriózisos vagyok. Lehet hogy csak a máhnyálkahártyám játszik velem ahogy a palástfű hat rá.(ami az endonak nem kedvez):(
Én is azért írtam, mert nem tapasztaltam ilyet. Bár már nagyon sok mindent produkáltam az egyévnyi próbálkozás alatt. Sokszor tényleg félek hogy csak bebeszélem.
Nekem a műtétem óta ez az első normális ciklusom. Jövő hónaptól gyógyszeres kezelésre kell már menjek a baba miatt, meg hogy endometriózisom van.
Nagyon drukkolok, hogy Te is és én is mielőbb babásak legyünk.
Mintha magam történetét olvasnám. Egy éve nem jött a baba mikor begörcsöltem, műtét, a petefészkem nagyrésze ki és endometriózis. Ez volt 2 hónapja. Múlt hónapban nem volt ciklusom. Most végre helyreállt. Jövő hónaptól én is clostis leszek. És igen a környezetemben mindenkinek elsőre. És majd 10 évvel fiatalabbak mint én. A barátnőm egy éve szült ő nagyon drukkol nekem, de írta hogy ők is próbálkoznak a másodikon. Most először. Leírta a tüneteit. Hát 100% hogy újra babás.
Örülök neki, de nagyon írigylem.
Nagyon sok sikert Neked. Idén remélem pici babót fogunk dadálni már.
Szia!
Még korai bármi miatt aggódnod. Ez lehet beágyazódás kezdete, vagy a nem várt előjele. Folytasd a hőmérőzést, és ha nem esik vissza nagyon, (0,3-0,5 fokot), akkor babás vagy. Ha visszaesik, sajnos ebben a hónapban nem sikerült. De ne idegeskedj, mert ezzel ártod a legtöbbet. Bár mindent megteszel, lehet, hogy még várnotok kell a gyermekáldásra. Mi a férjemmel, mindent a nagykönyv szerint csináltunk :) és semmi. Aztán decemberben volt, hogy csak úgy együtt voltunk (semmi jel nem mutatta, hogy ebből lehet valami) csak a mi örömünkre, és most 5 hetes vagyok. :) Vannak még csodák! Szóval senki se csüggedjen és főleg ne adjátok fel! Üzenem mindenkinek, aki több, mint fél éve próbálkozik, pihenjetek egy pár hónapot. Csak szeressétek egymást, és ne görcsöljetek, hogy mikor kell... :)
K.
Ne izgulj annyit, majd jön, ha jönnie kell.
Az a baba egy lélek is, akkor kezdi el az életét, amikor
a legjobb lesz. Engedd ezt a döntést a természetre, vagy a Jóistenre, nem kell annyira figyelni minden testi jelre, mert annál rosszabb. A megtermékenyült petesejteknek ha jól emléxem csak 70%-ból lesz terhesség, lehet beágyazódás, vagy épp leválás, de lehet emésztési probléma.Inkább a lelki ráhangolódásra fókuszáljatok, gondoljatok arra, hogy ti elkészítitek a helyet, jöhet a gyermek, amikor neki jó, ti türelmesen megvárjátok: jöhet most, vagy évek múlva: úgy lesz jó. Hasznos várakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!