Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteltél ma? Manyadik...

Teszteltél ma? Manyadik DPO-n? Mi lett az eredmény? Illetve ki nem várja 24-ére?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok? MI újság veletek? Szívesen venném ha megosztanánk egymással történetünket stb...:-)

Előre is köszönöm a válaszaitokat

2012. máj. 21. 08:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
most látom, hogy más is írt közben, második voltam, nem előző :)
2012. máj. 22. 08:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszönöm a bátortó szavakat.

Sajnos nem tudom biztosra mondani hogy, megjön e vagy mikor mert már egy jó két hete ez a mindjárt megjön érzésem tart folyamatosan. Tegnap délután erősödött valamennyire.

Azt hittem a ciklus.hu-nak lesz igaza és ma megjön de eddig semmi. Szerintem 24-én beköszön. Legalábbis reményem az nincs.

3 éve dolgozok a babán. Mármint nem görcsösen de azért úgy próbáltam igazítani. Így hogy, most én dolgozódtam meg ezzel a nagy bizakodással nagyon gázos a pofára esés.

Azt hittem most van valami. Talán a pofára esés miatt gondolkodtam el hogy, talán valami nemstimmelhet nálam.

Talán valami miatt kialakúlt egy kis hormonprobléma csuda tudja.

Egyébként ez az endokrinologus ez pénzbe kerül? Mennibe pontosan? Nekem kellene oda dugni a borítékot vagy odamegyek azt mondja ilyen és ilyen vizsgálat kell és ez ennyi pénzbe kerül?

Nem tudom hogyan megy ez.

Pontosan mi tartozik egy ilyen doki feladatkörébe?

Bocsi hogy, ilyen sokat visszakérdeztem de kiváncsi lennék rá.

Előre is köszönöm a válaszod.

2012. máj. 22. 09:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát lányok én most nagyon elkeseredtem! Nekem mindig az volt vágyam,hogy párom nagyszülei érjék meg az első dédunokájuk érkezését,és had fogják a kezükbe... Az én nagymamámak már van 4 dédunokája,de párom családjában mi vagyunk az egyetlenek,akik szeretnének,és próbálkoznak is a babával,de nem jön! Ma reggel tudtuk meg,hogy párom nagypapája meghalt! Most teljesen el vagyok keseredve,az egyik álmom szerte foszlott! :(

Kérdező! Ha sztk-ba mész,ott senkinek nem kell fizetni! Ha magánorvoshoz,akkor ők mondják meg mennyit kell! Ahova én járok endokrinológushoz Fehérváron,ott az első vizsgálat 8000.-,az összes többi kontroll 6000.-,DE!!! A hormonvizsgálatért plusszban fizetni kell,és az nagyon nem olcsó! :( Az endokrinológus a hormonokkal foglalkozik,én pajzsmirigy alul működés miatt mentem hozzá,így csak a 6000.-ot kell fizetnem 5-6 havonta! Sajnos sztk-ban félre kezeltek,és ezért fordultam magán orvoshoz! Addig ugyanis nem lehetett babám,amíg helyre nem hozták! Sajnos elég későn,decemberben lett jó az eredmény,azóta próbálkozunk is rendesen! De nincs egy hónap,és már 30 leszek! :(

2012. máj. 22. 10:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Húú hát részvétem nektek.

Szomorúan olvastam a leveled.

Nem is tudok mit szólni.

Köszönöm amit az orvosról írtál és hogy, egy ilyen pillanatban szántál rám néhány percet.

Én úgy jártam hogy, hazajöttem az oviból és ki akartam dobni a tesztet ne is díszelegjen is az orrom elött és akkor megláttam rajta egy haloványka csíkot.

Belinkelek ide képeket róla.

Nem szívesen írok erről de a végén úgy döntöttem hátha reményt adhat neked is.

Én valahol úgy érzem nem jó ez így mert ezek a 2 hete tartó menten megjön érzések ne lehetnek jók.

Ha baba lenne félek nem jó jel.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeket a képeket készítettem. Tudom pocsék de ez volt a maximum.

Azt sem tudom mikor jött ki ez a csík mert ahogy, megláttam a hómezőt a teszten már össze is törtem.

Na mindegy is. Gondoltam megosztom vele és megkérdem a véleményed és hátha a segítségedre lesz.

2012. máj. 22. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!