Teszteltél ma? Hányadik DPO-n? Mi lett az eredmény?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 07:43
1/15 anonim válasza:
Igen teszteltem,mert késett és jó hírekkel szolgált :)
2/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2012. máj. 16. 08:32
3/15 anonim válasza:
Jujj gratula:) mióta próbálkoztatok?hanyadik baba?
4/15 anonim válasza:
Na most félreértettek,bocsi,negatív lett,azért írtam,hogy jó eredményekkel szólgált,mert már a körmeimet lerágtam.
Nekem is lenne egy kérdésem,mi az a DPO?(erre igazán nem tudtam reagálni a kérdésedre,azért válaszoltam,mert azt hittem,hogy csak sima terhességi tesztre gondolsz és azt kérdezed,de ezek szerint valami másra gondolsz)
Mégegyszer bocsánat ha félreérthető voltam,20 hónapos gyerek mellett még egyet nem akarok.
5/15 anonim válasza:
Most csináltam én is tesztet! 13.DPO-n vagyok. A párom szerint van ott valami halvány 2. csík én meg még nem merem elhinni, ezért én nem látom (de tény valami van!) 6 éve várok egy ilyen tesztre, de nem merem beleélni magam.
4. válaszoló a Dpo a peteéréstől eltelt napok száma.
6/15 anonim válasza:
grat:) tennél fel képet tesztről?
7/15 anonim válasza:
Szia! 16.dpo-n vagyok ma nem kéne megjönnie a teszt negatív :(,de reménykedem,hogy nem fog megjönni!
8/15 anonim válasza:
Szívesen felrakom a képet, de nem tudom sajnos hogyan kell. 5.
10/15 anonim válasza:
[link] 5. vagyok. Ilyen lett a tezsztem, 5 percen belül egy kicsit halványabb volt. Ez időn túl készült róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!