Nem várt napján szinte nem is látható, másnap már nagyon halványan látható második csík. Reménykedjek úgy, h 3éve nem jön össze a baba?
Figyelt kérdés
A doki mikor ad valami gyógyszert,ami segít megtartani? Mert ilyen problémáim vannak,de a nagyon halvány vonalnál is mehetek hozzá?2012. máj. 20. 10:54
1/5 anonim válasza:
Naná, hogy mehetsz! Minél hamarabb sipirc a dokihoz!!!!
És halkan gratulálok!!!!A helyedben már megpróbálnék holnap bejutni hozzá. Ha elmondod a problémád, biztos fogadni fog.
Én inszemes voltam és az inszem napjától már szedtem 12 hetes korig gyógyszert a megtartás érdekében!
2/5 anonim válasza:
... nekem is kevés a progeszteronom (többek közt), és pont emiatt nekem a ciklusom második felétől egészen a tesztelésig kell 2 fajta progeszteron készítményt is használnom. Ne izgulj, ha a második csík ott van, akkor a baba is, a tested pedig vigyáz rá, de én amikor annó ilyen helyzetben voltam, sírva hívtam fel az orvosomat - az előző azt mondta, ha nem akar megmaradni a terhesség, akkor ez van- akihez egy hónappal előtte kell bejelentkezni. Természetesen aznap fogadott, azt mondta, a sürgős eset az sürgős eset. Megkaptam a gyógyszert, és minden rendben volt. Ha ma nem is érsz el senkit, én ma kutakodnék a helyedben, holnap pedig azonnal elkezdenék reggel telefonálgatni. Én endokrinológus nőgyógyászt ajánlok inkább, és ahoz menj, aki rögtön tud fogadni. Váltani ráérsz később is, ha úgy gondolod. Addig pedig ne izgulj, az a kismanó kezdi már jól befészkelni magát, majd csak egy kis rásegítés kell neki kb. a 12. hétig. Sok sikert, és sok boldogságot! Gratulálok!
3/5 A kérdező kommentje:
Holnap dolgozom,de ha keddig marad a kisbabó,akkor mindenképp elmegyek dokihoz.
Bár sajnos nem sok jóról tudok beszámolni az itteniekről..
2012. máj. 20. 11:24
4/5 anonim válasza:
A csík az csík. 3 év próbálkozás után leszarnám a melót, rohannék a dokihoz és írjon Utrot.
5/5 A kérdező kommentje:
Kaptam...
2012. máj. 22. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!