Segíthet a barátcserje kapszula ezen? Úgy gondolom a peteéréssel nincs gondom csak utána nem szép a görbém.10. nap tüszőrepedés után ugrál a hőm, barnázok.
Figyelt kérdés
Az orvosom nem ír rá semmit,szerinte még korai lenne, ,,csak,, fél éve próbálkozunk. Láttam bromokriptint, és utrogestant szoktak adni ilyenkor. Ezt háziorvos nem írhatja föl?2009. jún. 27. 09:51
1/5 anonim válasza:
Csak nőgyógyász szakorvos írja fel ezeket a gyógyszereket. A barnázás progeszteron probléma. Sosincs korán. Ha nem babáért, de alap esetben is rendbe kell! tenni téged, a ciklusodat! Uh kell kizárni, hogy esetleg meg nem repedt tüsződ van (ciszta), ami szintén okozhat közti barnázást, meg kell hozatni rendes menstruációt, ha rövid ideig tart és nem olyan a mennyisége, minősége. Ne hagyd magad! Igenis rendbe lehet hozni! Kaptam én is Bromo-t, Utro-t, de előtte Norcoluttal rendes vérzést hoztak. Bárkivel megtörténhet, de a tétlenség nem gyógyít! Mármint az orvos részéről...
2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem pont ugyanez a problémám volt: volt pé, tüszőrepedés is, aztán elkezdtem barnázni, alacsony progeszteronszint. 1 hónapig szedtem a barátcserjét napi 2x1-et és ma pozi lett a tesztem!!!! Remélem nem lesz semmi probléma, és egészséges kisbabám lesz, ugyhogy még nem kiabálom el, de ma tuti pozi a tesztem. Szerintem még ma kezdd el szedni, ártani biztos nem árt. És nekem segitett is.
3/5 anonim válasza:
2. válaszadó! Milyen tüneteid vannak? Mellfeszülés, mellbimbó érzékenység?
Hasonló vagyok...
Első válaszadó voltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Gratula a másodiknak.Mennyit szedtél naponta a barátcserjéből?
2009. jún. 27. 10:10
5/5 A kérdező kommentje:
Látom már átolvastam még egyszer!
2009. jún. 27. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!