Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segíthet a barátcserje kapszul...

Segíthet a barátcserje kapszula ezen? Úgy gondolom a peteéréssel nincs gondom csak utána nem szép a görbém.10. nap tüszőrepedés után ugrál a hőm, barnázok.

Figyelt kérdés
Az orvosom nem ír rá semmit,szerinte még korai lenne, ,,csak,, fél éve próbálkozunk. Láttam bromokriptint, és utrogestant szoktak adni ilyenkor. Ezt háziorvos nem írhatja föl?
2009. jún. 27. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak nőgyógyász szakorvos írja fel ezeket a gyógyszereket. A barnázás progeszteron probléma. Sosincs korán. Ha nem babáért, de alap esetben is rendbe kell! tenni téged, a ciklusodat! Uh kell kizárni, hogy esetleg meg nem repedt tüsződ van (ciszta), ami szintén okozhat közti barnázást, meg kell hozatni rendes menstruációt, ha rövid ideig tart és nem olyan a mennyisége, minősége. Ne hagyd magad! Igenis rendbe lehet hozni! Kaptam én is Bromo-t, Utro-t, de előtte Norcoluttal rendes vérzést hoztak. Bárkivel megtörténhet, de a tétlenség nem gyógyít! Mármint az orvos részéről...
2009. jún. 27. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem pont ugyanez a problémám volt: volt pé, tüszőrepedés is, aztán elkezdtem barnázni, alacsony progeszteronszint. 1 hónapig szedtem a barátcserjét napi 2x1-et és ma pozi lett a tesztem!!!! Remélem nem lesz semmi probléma, és egészséges kisbabám lesz, ugyhogy még nem kiabálom el, de ma tuti pozi a tesztem. Szerintem még ma kezdd el szedni, ártani biztos nem árt. És nekem segitett is.
2009. jún. 27. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

2. válaszadó! Milyen tüneteid vannak? Mellfeszülés, mellbimbó érzékenység?

Hasonló vagyok...

Első válaszadó voltam.

2009. jún. 27. 10:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Gratula a másodiknak.Mennyit szedtél naponta a barátcserjéből?
2009. jún. 27. 10:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Látom már átolvastam még egyszer!
2009. jún. 27. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!