Sikerülhetett? Teszt mikor? A folsav így is ok?
Figyelt kérdés
16-án volt utoljára mensim.1ütt voltunk 29-én 1-én 2-án, 5-én.Ált.29-33 naposak a ciklusaim.Tegnap reggeli teszt full - .
Folsavat tabiban jó szedni vagy jó a Haas-os vas+c+folsav+b6+b12 pezsgőtabletta is?
2012. máj. 16. 14:01
1/4 anonim válasza:
minek vezsel be annyi cuccot? elég a folsav+ egy terhes vitamin többet ne tömj magadba!
2/4 anonim válasza:
Én akkor szoktam kezdeni bármit is szedni, miután pozitívat teszteltem.
Egészségesek a gyerekeim.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez egy pezsgőtabletta nem 4 :) ez van ráírva.A napi vas 30%-át a többinek a 100%-át fedezi.Csak 1-et iszok naponta.
2012. máj. 16. 14:08
4/4 anonim válasza:
Nem baj, ha pozitív teszt előtt is szedi, sőt. Mire a teszt pozitív, mire orvosi megerősítést is kap felőle, addigra már bőven szüksége van folsavra és minden másra is!!! A fontos részletek már az első hetekben kifejlődnek! Nem butaság korábban szedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!