PCO, merckformin XR, barátcserje, E-vitamin, folsav. Szedi valaki ezeket egyszerre PCO-ra? Segített valakinek ezek a gyógyszerek teherbeeséshez?
Szia! Nekem pajzsmirigyproblémám van/volt.
Tavaly nyár óta szeretnénk babát, nem jött össze. Most februárban próbálkoztunk úgy, hogy éreztem valamennyire a peteérés jeleit. Márciusban megjött. Elmentem, vettem magamnak zafír barátcserje kapszulát, cickafarkot/palástfüvet, 200 mg E vitamint, 1000 mg C vitamint. A vitaminokat adtam a páromnak is, ez nagyon fontos, mert neki a spermáit feltuningolja!!!!! Azóta nem jött meg! Sok sikert kívánok Neked is! 1 hónapig szedtem/szedtük ezeket!!! A teákat is ittam ugye, ovuteszteltem!! Drukkolok Nektek!
Szia!
Én PCOs vagyok, és a Merckformin mellett egyáltalán ne szedd a barátcserjét. Azzal sem értek egyet hogy a hatása 3 hónap alatt megvan. VAn aki már az első hónapban terhes lesz a szedése alatt, nekem 9 hónap után sikerült. A Merckformin mellett a diétát (én sem vagyok cukros), és a mozgást kötelező tartani, akkor érsz el sikert. Én szedtem mellette az Elevitet és folsavat. Semmi mást ne szedj mellé, mert a barátcserjének másra van hatása. Jót akarok hidd el. A barátcserje az más hormont állít be, ami neked lehet hogy az jó, és csak rontanál rajta:(
Utolsó válaszoló! Igen igazad van h van akinek az első hónapban sikerül, így nem teljesen igaz a 3 hónapos hatóidő. Ez E-vitamin meg a folsav az biztos nem árt a merckformin mellett. Tudom a diéta és a mozgás nagyon fontos mellé, 55kg vagyok és a páromnak "fel áll a szőr a hátán" ha azt mondom diétázom :) Nem szereti hallani... A mozgást viszont nehezen csinálom, mert nagyon elszoktam tőle. Pedig futottam, úsztam régen, de ma már...
Tegnap elkezdte a párom is az E-vitamint, kíváncsian várjuk az eredményt.
Szia utolsó válaszoló!
Nagyon sajnálom ami történt Veled!
Én is nagyon sok jót hallottam a merck-ről. Én is bíztam benne, meg a barátcserjében is. Nekem minden rendben volt az eredményemmel, de olyan diabetikusnál voltam, aki felírta nekem ezt a gyógyszert. Neki volt olyan betege, aki volt lombikon, de nem sikerült neki és ennek az illetőnek is felírta és sikerült. Éppen előttem ment be a diabetikushoz. Pénteken voltam a nődokimnál, mert letelt a 3 hónap amit a diabetikus mondott h menjek vissza ellenőrzésre. És félidőben mentem vissza, de elkeserített, mert nem volt peteérésem, nem voltak tüszőim. Elakart küldeni a petevezeték átjárhatóságira, de kiharcoltam a clostit. Ebben bízom most nagyon. Neked nem írták ezt fel? Van erről tapasztalatod? Nagyon bízom benne, mert tényleg nem akarom az átjárhatóságit, félek annak a fájdalmától :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!