Laparoskop utan teherbe eshetek es a havi mikor jon meg?
Nekem a műtét után 38. napra jött meg. de olyat is olvastam, hogy valaki a kontrollra már úgy ment vissza hogy terhes.
Szerintem mindenkinek változó, hogy mikor jön meg. Lehet hogy most fog majd megjönni, mert úgy tudom, hogy ilyenkor a műtéttől kell számolni az új ciklust.
Nekem annyiból szerencsém volt, hogy december 8.-án volt a műtét és jött egy lehetőség, hogy beírtak minket soron kívül a győri Kaáliba. Oda január 5.-én mentünk és 6.-án jött meg. Szerintem egy hetet még várjál és ha akkor sem jön meg hívd fel a dokidat.
amúgy engem pco miatt műtöttek és a műtét után sem indultak be a petefészkeim. a meddőségibe most tudtak peteérést "csinálni". először kaptam provera-t attól megjött utána szedtem 2X1 closty-t. ez nem használt. és utána injekcióztak (merional szurit kaptam 6 ampullával) és ettől lett peteérésem. kaptam tüszőrepesztőt is. meg is repedt. és most reménykedünk.
De ha nagyon ideges vagy hogy nem jön meg, akkor nyugodtan menj vissza a dokihoz. de ahogy leírtam én még 1 hetet várnék.
Szia! Nekem október 10-én volt laparom, november 14-én jött meg először, január 10-én pozit teszteltem!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!