Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?!

Szerintetek terhes vagyok?!

Figyelt kérdés
Olyan izomláz féle képpen fáj a hasam.múlthéten ilyen rózsaszines folyásom volt egy kicsi.a április 18.20.körül jött meg utoljára.mikor elmúlt rá pár nappal együtt voltam a barátommal, azóta hetente vagy 3szor.Felvagyok puffadva.szédülök néha, és hányngerem is szokott lenne.De ezek korai tünetek nem? mennyi hetes lennék ha tényleg lenne pocak lakóm?? Terhességi tesztet most nem tudok még venni, majd csak jövőhéten! de addig nem bírom ki! szerintetek az vagyok??!

2012. máj. 15. 12:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nincs most olyan anyagi helyzetem per pill hogy ezt megengedhetném magamnak hogy vegyek egy olcsó tesztett is.!!"

Nincs olyan anyagi helyzeted, de gyereket akarsz szülni?? Ugye tudod, hogy egy gyerekre sok pénzt kell költeni? Neki nem mondhatod azt,hogy csak jövőhéten tudok venni, mert most nem állok úgy..

2012. máj. 15. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Remélem ha lesz gyereked, akkor nem te fogsz neki segíteni megtanulni helyesen írni.

Más: azt írod, azért van a gyk, hogy válaszoljon, aki tud. Szóval, ha olvassa ezeket a sorokat a petesejted, akkor megkérem, írja meg, hogy megtermékenyült-e! ember, honnan tudnánk, hogy terhes vagy-e???

2012. máj. 15. 14:23
 13/13 A kérdező kommentje:

Helyesen írni tudok, most nem ebbe kéne belekötni szerintem!

Más is kiírt már ilyen kérdéseket, úgy hogy ők nem is akarták a gyereket nekik miért nem tudtok beszólni?? Miért csak nekem?

Ez a hónapom most ilyen hogy nincs rá elég keresetem, de azt egy szóval se írtam hogy máskor is ilyen a helyzetem!!

A gyereknek megtudok adni majd mindent!!

Ja, elfelejtettem leírni hogy Pozitív lett a teszt, ma reggel csináltam! Annyira örülök neki.Sőt, ha már ennyire beszólogattok akkor adok még egy okot rá: 17 éves vagyok :D

4hetes kismama

2012. máj. 16. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!