Szerintetek terhes vagyok?!
Igen, nem. Válaszd ki melyiket akarod hallani.
2012. máj. 15. 12:12
Mi az, hogy "addig nem bírod ki"?
Meghalsz? Kómába esel?
És miért nem tudsz tesztet venni?
2012. máj. 15. 12:27
szerinted itt mindenki nőgyógyász?
2012. máj. 15. 12:27
Ha terhes lennél, akkor az utolsó menstruációd alapján még 4 hetes sem vagy. Ilyenkor még kizárt, hogy hányinger, szédülés jelentkezzen. Attól még lehetsz terhes, ha nem védekeztetek, de a tüneteid még nem a baba miatt vannak. Mikor kell megjönnie a menzeszednek?
2012. máj. 15. 12:29
5/13 A kérdező kommentje:
Hétfőn kellett volna megjönni-e..És azt hiszem hogy ez azért gyakorikérdések.hu..hogy válaszoljon az aki tudd a feltedd kérdésre.Nem kell észt osztani, mert azt énis tudnék..én csak kiváncsi vagyok ki mint gondol!!! szal ha kérhetném aki nem tudd normálisan válaszolni az ne is írjon.Sőőt aki azt írta h szerintem itt mindenki nőgyógyász..annak üzenem hogy nézzen szét jobban..több 100ezer ilyesmi kérdés van... Nem velem kell kötöszködni, mert én akarom ezt a gyereket.Azzal kötöszködj aki nem akarta és terhes lett.!!!!!!! És nem hiszem azt h itt mindenki nőgyógyász, de olyanok kommentjét vártam aki már tehres volt, vagy terhes.!!! KÖSZÖNÖM!
6/13 A kérdező kommentje:
Én sose bírtam a várakozást..félek is meg nem is.meg izgulok hogy mi lesz.Nincs most olyan anyagi helyzetem per pill hogy ezt megengedhetném magamnak hogy vegyek egy olcsó tesztett is.!!
12:29-es válaszoló vagyok.
Ha tegnap kellett volna megjönnie, akkor már nyugodtan csinálhatnál egy tesztet. Egyébként a legolcsóbb tesztek is ugyanolyan jók, mint a drágábbak. 500 ft-ért már kapsz terhességi tesztet pl. a DM-ben vagy a Rossmannban.
Én egyébként 12 hetes terhes vagyok, de nekem hányinger, hányás csak a 6. héttől jelentkezett. Korábban csak mellfeszülés volt. Általában az igazi terhestünetek csak a 6-8. héttől jelentkeznek. Mondjuk a puffadás is korai tünet, azt már talán érezheted, de ez mensi előjel is lehet. A múlt heti rózsaszínes folyás pedig akár a beágyazódás jele is lehetett (bár nekem nem volt ilyesmi, de van, akinél előfordul).
Ha csak jövőhéten tudsz tesztet venni, és addig nem jön meg, akkor az nagyon biztató baba szempontjából. Én drukkolok neked! Majd írd meg, mi lett az eredmény.
2012. máj. 15. 13:37
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!! És a válaszodat is :)
9/13 A kérdező kommentje:
És sok boldogságot neked és egészséget :)
Nézz vaterán körbe terhességi teszt miatt. Lehet pont árul valaki a környékeden. Kb 60 Ft-t lehet már kapni tesztet.
2012. máj. 15. 13:47
Kapcsolódó kérdések: