Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3napja kellett volna megjonnie...

3napja kellett volna megjonnie, tegnap ici pici potty volt a bugyimon, de ma meg semmi. Szerintetek lehet terhesseg? Es altalaban 4-5nappal elobb szokott megjonni.

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 06:25
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Hát tegnap voltam egy dokinál,aki úgy megnyomkodott hogy még most is fáj a hasam :( nem tapintott terhességet.

Erre meg ma délelőtt megint elkezdtem vérezni.

Ma megyek ügyeletre,majd megirom mi volt.

Örülök hogy írtál :)

2012. júl. 3. 12:43
 22/32 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem a tapintás nem megbízható, a tesztek, (pláne, ha pozitívat mutatott) nem nagyon szoktak tévedni. Nem is értem, hogy miért nem ultrahangozott meg? Minek nyomkodta a hasadat annyira? Ilyen korai terhességnél még mindenre nagyon oda kell figyelni! Ezt az orvos nem tudja????? És mennyire vérzel? Bár a vérzésre nem kell adni, mert én az egész terhességem alatt, amikor meg kellett volna jönnie a menstruációmnak, pici vérfoltok és barnázás volt minden hónapban. Még a nyolcadikban is! Képzelheted, hogy mennyire aggódtam, de minden rendben volt szerencsére! Úgyhogy ne idegeskedj, minden rendben lesz! Majd írd meg, hogy mi volt!

A Bizakodó

2012. júl. 4. 10:56
 23/32 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam egy másik dokinál. Az is elég erősen nyomta meg a hasam. Úgy látszik most kifogtam :(

Normális ez a vérzés,elő szokott fordulni. Arra kell figyelnem hogy ha darabos és görcsölök,akkor mennem kell az ügyeletre. Egy hét múlva új tesztet kell csinálnom,és újra jelentkezni a dokinál.

Gyengén vérzek,csak hirtelen indult meg,semmi jele nem volt,és akkor sok is volt.

2012. júl. 4. 13:40
 24/32 A kérdező kommentje:

Az nap,amikor voltam a dokinal,este mar nem vereztem. Ma meg fel oraja megint elkezdtem verezni,semmi elojele nem volt, es strandon voltam :(

Nem tudom mar mit csinaljak :(

2012. júl. 7. 20:16
 25/32 anonim ***** válasza:
Csináltál azóta tesztet? Én a helyedben elmennék egy ultrahangra! Minél előbb!A Bizakodó
2012. júl. 9. 15:03
 26/32 A kérdező kommentje:

Szia!ma elmentem az ügyeletre,mindent rendben talált,a vérzésnek sok oka lehet,pl.hormonális.

Kb.a 12ik hétig előfordulhat.

Most 6-7hetes vagyok :)

2012. júl. 11. 23:27
 27/32 anonim ***** válasza:
Jaj de jó! Gratulálok! Nagyon vigyázz Magatokra! Majd írj azért, hogy mik a fejlemények, fiú vagy lány stb. Jó? A Bizakodó
2012. júl. 12. 07:55
 28/32 A kérdező kommentje:

Szia! Mindenképpen irok :)

Jovohet penteken megyek az elso Uh-ra

2012. júl. 19. 18:11
 29/32 A kérdező kommentje:

Szia!

Tegnap voltam Uh-on,szepen fejlodik a pici. Menzesz szerint 9hetes, a meretek alapjan 10hetes :)

Kaptam kepet is, pont felenk volt fordulva,lattam a szemet,orrat is,es ahogy mozgolodott.Nagyon aranyos volt.

A kepet majd feltoltom :)

2012. júl. 28. 12:54
 30/32 anonim ***** válasza:
:-))))))
2012. aug. 5. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!