3napja kellett volna megjonnie, tegnap ici pici potty volt a bugyimon, de ma meg semmi. Szerintetek lehet terhesseg? Es altalaban 4-5nappal elobb szokott megjonni.
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 06:25
11/32 anonim válasza:
Sajnálom. De ha továbbra sem jön meg,csinálj még egy tesztet,de most reggeli első vizeletből,mert az mutatja legjobban.
12/32 A kérdező kommentje:
Reggeli teszt is negativ lett :(
Nem erzek semmit hogy megakarna jonni,nem tudom mi van.
Nogyogyaszhoz meg csak junius vegefelere kaptam idot,mert csak delutan tudok menni a munka miatt :(
2012. máj. 17. 06:12
13/32 anonim válasza:
Szia! Az egyik bizakodó válaszolód vagyok! Ne keseredj el, nincs semmi veszve! Én bízni szoktam a tesztekben, szerintem nem hazudott, csak lehet, hogy azért nem jön meg, mert valami bezavart ebben a hónapban a menstruációdban. Én azt hittem, hogy a stressztől késik már egy hetet tavaly áprilisban, de szerencsére kisfiam született a késésből decemberben. Nem szabad nagyon akarni, hisz tudod, mindig akkor jön a gyermekáldás, amikor nem is várod! Bízz Magatokban, sikerülni fog! (Remélem, hogy Nálad mégsem jó a teszt!) (Ja, és bocsánat az őszinteségemért!) Drukkolok Nektek!!!!!
14/32 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy! Köszönöm a biztatást. Eddig nekem se hazudtak a tesztek.
Két gyermekünk van,szeretnénk egy harmadikat is,bár én későbbre tervezem,de most hogy azt hittem hogy baba miatt nem jött meg,örültem és reménykedtem,és még most is :)
Majd megirom ha van valami hír.
2012. máj. 17. 12:52
15/32 anonim válasza:
Bízom a POZITÍV válaszban! :-)
16/32 A kérdező kommentje:
Holnap mentem volna dokihoz,de úgy néz ki megjött :(
2012. máj. 23. 12:55
18/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Most se normális a vérzésem :(
egy napra megjön,fél napra abba marad,utána 2napig van meg,utána megint abba maradt,most megint meg van :(
Nem tudom mi a bajom, kedden megyek dokihoz
2012. jún. 29. 13:39
19/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok! ma teszteltem 2csikos lett :)
2012. jún. 30. 21:16
20/32 anonim válasza:
Hurrá!!!!!! A bizakodó válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!