Hány éves kortól lehet valaki terhes?
Figyelt kérdés
Kéne egy kiselőadáshoz!2012. máj. 12. 13:35
31/35 anonim válasza:
...igen, amennyiben a vizeletet megelőzően ejakuláció történt...
32/35 anonim válasza:
Épp a minap olvastam, hogy a világ legfiatalabb anyukája mindössze 5!!! azaz 5 évesen lett anyuka. Persze nem ez a jellemző, de esetleg jól jön a kiselőadásba érdekességnek.
33/35 anonim válasza:
Hát már nem azért csajok de van fantázia! XD
Egy egy válasz nem semmi!Összeesküvés elmélet gyártás látom nem okoz problémát!:)
Amúgy tényleg furi volt a kérdés,de nem ennyire és hát a válasz.... XD most nem azért de az ölőkétől max a combja termékenyül meg,legalábbis én sosem érek ülőkéhez,de hát ahány ház... :)
Na mindegy,szóval ez oltári nagy baromság és felnőtt ember lévén ilyet kérdezni...remélem nincs érettségid mert ha igen akkor add vissza....hanyatt esek!:)
34/35 Kántor Elvíra válasza:
Hello Nos Tisztelt kérdező! Szerintem amit írtál az mindent elárulha kicsit is gondolkodik az ember rá jön a történetedre. Tehát Kis előadáshoz? Aztán szex után lehugyoztad a wc-t? Na ne nevettessél. Egy 7 éves lány Van már olyan magas hogy a wc ülőkére ugy üljön rá hogy a nuniját ne csusztatja a wc ülőkén keresztül. Kérdésedre a válasz egy lány akkor is teherbe eshet ha sose volt még mensije akár 4 éves kislány is terhes lehet. Amit te tetté szerintem lehokiztad azt a 7 éves kislány nuniját és most félsz a következményektől. Hát félhetsz is mert hiába nincs még mensije biztos lehetsz benne hogy a spermádtol terhes lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!