Hány hónapos/hetes kortól nő meg a terhes nő hasa?
ez egyénileg teljesen változó, valakin már a 3. hónapban látszik, valakin csak a 7-ben
de előfordul, hogy valakinek annyira megnő az étvágya, hogy már az első hónapban meghízik, de ez még nem olyan kismamapocak-forma, csak hízás
de vannak akik az első 3 hónapban fogynak a sok hányástól
Ez sok mindentől függ: hogy milyen "húsban van" az anyuka, és hogy hányadik gyermeket várja, és öröklött is lehet...
Első babásnál, normál alkatúnál kb. a 4. hónapban válik láthatóvá, de előfordul, hogy a nadrágot már jóval korábban nem tudja begombolni...
Szia!
én 18 hetes kismama vagyok! Ha akarom látszik, ha akarom nem...
Ezt azért írtam mert ha felhúzok egy nem feszülős nacit egy picit lezser pulcsival akkor szinte semmi sem látszik. Max olyan mintha ebéd után lennék. De ha egy szükebb nacit egy testhezálló hosszabb pulcsival vagy kardival akkor teljesen egyértelműen kigömbölyödik a pocim. Vagy ha testhezálló egyberészes rucit húzok akkor is látszik...
de egyértelműen a 12-14 héttől látja a család, ismerősök meg csak most kezdik ha az öltözékemmel megmutatom, ha érted mire gondolok.
Szia. Nekem már van pocim:) Alkatfüggő.
14h k.m.
En magas vagyok es vekony. A masodik babamat varom, elvileg hamarabb kellett volna pocakot novesztenem. De mivel alapban igen lapos hasam van, igy boven fel ido utan lett akkora pocakom, mint sok nonek alapban. Az elso babammal is csak mi lattuk kb a 25. hetig.
Most a 37. hetben vagyok, mar van, nem is kicsi (nekem), ettol fuggetlenul most is sokan meglepodnek, hogy mostanaban fogok szulni es nem aprilisban.
Viszont a babaim eleg nagyok (az elso kozel negy kiloval szuletett, a masodikat sem tippelik kisebbnek).
16 hetesen kezdett el nőni.
24 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!