Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Angliaban lehet kapni palastfu...

Angliaban lehet kapni palastfu teat? Mindenhol kerestem mar, de lehet nem jo neven. Akik vettek mar itt megirnak, hogy hol es mia pontos neve?

Figyelt kérdés
Eddig: alchemillae herba, dried Alchemilla - Lady's mantle Herb, Alchemilla vulgaris neven kerestem de eddig sikertelenul.
2012. máj. 11. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen lehet, én is ittam a málnalevél teával és az első hónapban babás lettem 6 hónap próbálkozás után :) megkeresem a linket, egy pillanat!
2012. máj. 12. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Az alsó 4 a teafű, ne tinktúrát vegyél. Sok sikert :)

2012. máj. 12. 09:31
 3/4 A kérdező kommentje:
szia :) koszonom szepen, de el tudnad kuldeni meg egyszer? valamiert nem jo nekem az oldal... koszi es gratula a babahoz
2012. máj. 12. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Tényleg, nem tudom miért nem jó, pedig reggel még ellenőriztem is a linket. Na mindegy, azon az oldalon a keresőbe írd be hogy ladies mantle, és ki fogja adni az oldalt amit eredetileg küldtem.több féle kiszerelésben kapható, a 25gr-os szerintem bőven elég, mert csak egy kiskanálnyi kell a teához.
2012. máj. 12. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!