Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol kellene éreznem a has...

Hol kellene éreznem a has szúrkát? Alul, középtájt felül? Mensis érzésem van, meg szurkálgat a hasam de mindenhol! Már 3napja késik de korainak tartoma tesztet!

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Mensi előtt hol érezted? Már ha érezted.

Én ugyanott és kb. ugyanúgy, ahol előtte éreztem mensikkor. (Én személy szerint jobb oldalt a petefészkemnél, alhasban.)

3 nap kimaradás után bátran tesztelhetnél, nem korai.

2012. jan. 1. 20:34
 2/7 A kérdező kommentje:
én is éreztem a jobb petefészkemnél,de most már van olyan mintha nem a petefészkem hanem feljebb szurkálna.meg a köldököm körül néha.
2012. jan. 1. 20:47
 3/7 A kérdező kommentje:
múlt hónapban 6napot késett és sajna nem jött össze akkor 3tesztet lőttem el..azért tartom még korainak.de most erős a gyanum hogy sikerült mert egyre furábban érzem magam.
2012. jan. 1. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltak, amikor teherbe estem, mint amikor nem, de mégis más volt egy kicsit. Valahogy éreztem, hogy most sikerült. Szó szerint furcsán éreztem magam.
2012. jan. 1. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Tesztet már csinálhatsz:)nem korai szorítok:)
2012. jan. 2. 09:06
 6/7 A kérdező kommentje:
ha már most megcsinálom a tesztet tuti jót fog mutatni?
2012. jan. 2. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy nappal a nemvárt után kimutatta, hogy terhes vagyok.
2012. jan. 2. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!