Az érdekelne engem, hogy valaki ovuláció után 1 nappal, volt a párjával. Az csak fiú lehet? 1 hete késik,3 napja mellfeszülés, émelygés, nincs kívánósság. Köszönöm aki időt szán pár kommentre.
Ovu után 1 nappal már sokszor késő!
Ha lányra szeretnétek gyúrni nagyobb az esély ha ovu előtt 2-3 nappal vagytok együtt. A fiúk meg ovu napján sikerülnek nagyobb eséllyel, de még így is csak 30%,hogy sikerül!
Jajj, hát gratulálni meg elfelejtettem!!!
:)))
Te úgy gondolod,hogy ovu utáni eseményből sikerült a baba?
Kedves kérdező, és már biztos, hogy babát vársz?
Nagyon kíváncsi lennék, mert peteérés után 1 nappal voltunk mi is együtt, nagyon reménykedek én is.
Nekem már van egy fiam és egy kislányom, úgyhogy végül is mindegy lenne, csak jönne már. Én hétvégére nem várom.
Én szerintem 99% ,hogy bébi lesz...(8-án csütörtökön azért mentem el a dokihoz ,nézze meg ,van-e peteérésem.Megnézte van, 2.7mm volt előtte 2 nappal,csüt.már csak 2.3mm összeesett állapotban a tüsző,--próbáluk meg, mondta a dr.)9-én másnap voltunk a párommal,meg 10.-e szombat...
Nekem soha nem késik a mensi, mellfeszülés,émelygés, enni se tudok, alvászavarom van.Amúgy én nem kövér,de jó evő vagyok,minden reggel kv,műzlik , gyümi stb...Na most mindent fejre állt bennem.A teszt péntek-szombaton negatívat mutatott,de még beágyazódás lehet , vagyis az elején.. Eü-ben végeztem , a tanultak és az előző terhességi tapasztalatok alapján, nem hiszem tévedek.Holnap veszek megint tesztet!(megyünk karácsonyi kajákra, rá se bírok semmire nézni--fiúknál nem volt ennyire émelygés, ezért reménykedek kisnőciben--hátha?)
Akkor csak drukkolok!!
Írd meg nekünk,hogy mit fog mutatni a teszt!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!