Az érdekelne engem, hogy valaki ovuláció után 1 nappal, volt a párjával. Az csak fiú lehet? 1 hete késik,3 napja mellfeszülés, émelygés, nincs kívánósság. Köszönöm aki időt szán pár kommentre.
Mára megszűntek az első tüneteim-émelygés, gyomorégés, keveset eszek.....Most az előbb tesztet csináltam...!
+ lett ...
Lányos anyukák : Nektek is volt hasonló...?kiderül a terhesség 3-4 nap irtó sok rosszullét, utána semmi...
Köszi mindenkinek aki ír nekem:-)
Gratulálok!
Én a kislányommal a 15. hétig folyton hánytam és rosszul voltam. És undorodtam a hústól,még a látványától is:(
De ezen most ne filózzál szerintem, örülj, hogy babát vársz, mindegy az, hogy fiú vagy lány!
Köszönöm szépen kedves soraid, 34 éves vagyok, az ikreimet 28 évesen szültem.(Nem híztam sokat anno én sem +4 kg maradt rajtam szülés végére).A 3. babát terveztük,igaz én nem most,hanem később...de hát így alakult...ami persze öröm :-) Csak a fiúkkal gondolkodom anno milyen volt, és tippelem ovu után voltunk 1nappal mikor szerintem fogant...Vajon ki lehet a pociba :-)
Most viszont erősödik rajtam az émelygés, kívánósság...de enni persze nem bírok ...Lányos anyuciktól sokat hallom, regélnek ki mennyit hányt , szinte alig van aki nem.De itt a fórumon olvastam olyat aki tünetmentes...egyénfüggő.
Köszi ,ha írtok...
Első babánk: fiú. Az egész terhességet végig hánytam, naponta többször is. Minden szag zavart, minden bajom volt. Étvágyam nem igazán volt, inkább csak az édes élelmiszereket ettem meg. Dolgozni sem tudtam.
Most újra babát várunk, szintén fiú. A hagyma és a húsok szaga zavart az elején, és csak reggelente hányok 1-3-szor. Így a 3. trimeszterben már csak 2-3 naponta vagyok reggel rosszul.
Barátnőmnek kislánya van. Semmi szagérzékenység, egyszer nem hányt, és remek étvágya volt.
Tehát nem hinném, hogy csak ettől függ, hogy kinek milyen nemű babája születik. Sokkal inkább az X és Y kromoszómák határozzák meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!