Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 9. napja késik, de olyan...

Már 9. napja késik, de olyan furán, tompán néha görcsöl a hasam, nem fáj, szinte alig érzem, mégis érzem, hogy valami zúgolódik, hogy úgy mondjam. Felfázástól lehet? Vagy?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Teszt???
2011. dec. 28. 20:47
 2/12 anonim ***** válasza:
És még nem teszteltél?Ha terhes vagy 9 nap késés után már simán kimutassa.
2011. dec. 28. 20:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Még nem teszteltem, mert nem hiszem, hogy terhes lennék, bár előfordult, hogy nem védekeztünk az utóbbi időben. De menstruáció utolsó napjaiban volt ez, amikor már alig volt valami.

Lehet felfázástól?

2011. dec. 28. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát nekem a felfázás miatt soha nem késett,de ettől független lehet előfordulhat....

Azért holnap tesztelj egyet!!

2011. dec. 28. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:

20.50 vagyok

Nekem se késett még felfázás miatt,de nem mondom hogy nem lehet tőle.De azért szerintem egy teszt nem árthat,ha nem vagy terhes és továbbra se jön meg akkor menj dokihoz.

2011. dec. 28. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha előfordul, hogy nem vèdekeztek, akkor az is előfordulhat, hogy terhes vagy. De lehet egy kis hormon zavar is.

Èn a helyedben csinàlnèk egy tesztet, ès ha negatív, akkor innèk palàstfű teàt. Nekem eddig bevàlt ez a módszer, 3-4 nap utàn mindig megjött.

2011. dec. 28. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vàlaszoló vagyok, ràadàsul a tea mèg a felfàzàsra is jó.

Egyébkènt sztem a felfàzàstól nem kèsne 9 napot, ennyi ideig a betegsèg sem tart.

2011. dec. 28. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem a dokim egyszer azt mondta hogy 3 esetben késhet: terhesség, hormonális probléma, ciszta. A felfázás nem volt köztük! nem akarok vészmadár lenni, de szerintem terhes vagy, holnap vegyél tesztet
2011. dec. 28. 23:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem minden ismerősöm azt mondta hogy nekik leszakadt a cicijük mikor terhesek lettek!

Nekem 3 hónapja felelt meg a közérzetem egy terhességnek,de a cicim nem fájt.2 hetet késett majd végül megjött!:(

Vegyél egy tesztet,9 nap után biztos kimutatja!

Írd meg az eredményt!

Szép napot!:)

2011. dec. 29. 07:59
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!

Hát, az éjjel megjött... De iszonyúan fájt a hasam, azt hittem, meghalok, komolyan. Anyukám szerint a felfázástól van, mert neki is volt ilyen lánykorában.

Tehát, ha megjött, akkor van értelme a tesztnek?

2011. dec. 29. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!