Vélemény a görbéimről?
ez az első mérésem
ez a múlt havi
és a mostani is itt van még csak az lején vagyok
ez lesz a titedik hónap próbálkozás :( endo orvoshoz 2 hónap múlva megyek
Köszi a választ!!! Én inszem előtt állok, a TSH-m 3 körüli, a doki nem hajlandó adni rá semmit, meg akarja csinálni ezzel az értékkel az inszemet. De olyanokat hallani, hogy 2 alatt kell lennie a babához a TSH-nak
Akkor most felesleges az inszem?
Hát ezt látod nem tudom,ebben nem tudok segíteni neked! :(
Esetleg kiírhatnád kérdésnek!
Lányok, ha a pajzsmirigyetek alulműködik, nagyon fontos tisztázni, hogy autoimmun alulműködésről van-e szó!
Ezt endokrinológus, belgyógyász vagy meddőségi szakember antitest vizsgálattal (egy vérvétellel) ki tudja deríteni. Ha autoimmun gyulladás áll a háttérben TILOS JÓDOT vagy jódtartalmú készítményt szedni, mert az súlyosbítja a gyulladást, így a tüneteket.
Én első perctől kezdve tudom, hogy autoimmun a PM alulműködésem, de sajnos 3 endokrinológus és 5 év (!) kellett hozzá, mire az orvos erről felvilágosított. Nem tanácsos jódozott sót fogyasztani és a multivitaminoknál (terhesvitaminoknál különösen) is figyelni kell rá, hogy ne tartalmazzon jódot.
Kérdező: ha megteheted, fordulj magánrendeléshez! Kb. 10 ezer az első vizsgálat, utána 5-6 ezer a kontroll, de megéri! Laborvizsgálatokat meg el tudod végeztetni tb-alapon is. Borzalmas az sztk-rendelés :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!