Milyenek a hormoneredményeim?
Most kaptam meg az eredményeket, az orvossal még nem tudtam beszélni, de hátha valaki tapasztaltabb e téren:
3. napi FSH 7.3 mIU/ml
LH 4.1 mIU/ml
Progesteron 0.25 ng/ml
21. napi Ösztradiol 423 pg/ml
Progesteron 13.2 ng/ml
Prolaktin 10.4 ng/ml
TSH 1.20 μIU/ml
DHEA-Sulfat 143.0 μg/dl
Ezeket nézette meg az orvos, amúgy van pár cisztám 2-3 centisek...és már másfél éve próbálkozunk a babával. Előre is köszi a válaszokat!
Véleményem szerint az FSH-LH arányod nem az igazi.1körüli arány a jó.
A TSH-d nagyon jó.
A 21.napo progeszteron alapján szerintem nem volt ovulációd ebben a hónapban.Annak magasabbnak kellene lennie
Bocsi, hogy off leszek!
Azt szeretném kérdezni, hogy hány napos ciklusaid vannak??? Mert én is menni fogok endokrinológushoz, és gondolom elküld hormonlaborra. Az előző válaszoló írta, hogy neked valószínű nem volt peteérésed. De nem lehet, hogy MÉG nem volt??? Mi van ha valakinek 40-50napos ciklusai vannak??? Nekem pl a két utolsó ciklusomban egyszer a 22. másodszor meg a 23. ciklusnapon volt pém. (hőgörbe szerint)Vagy ez a 21.napi változó? Hosszabb ciklusnál később nézik????
Mégegyszer bocsánat, hogy nem a kérdésedre válaszoltam!!!
Kedves Utolsó! Nem tudom, hogy nézik hosszabb ciklusnál. Nekem viszonylag egyformák 28-30 naposak, szóval ezzel nincs gondom.
A kérdésedre, sajnos, nem tudom a választ...:(((
Sziasztok!
Én sem tudom hogy csinálják, de szerintem úgy lenne logikus, ha elküldenének 21 és 30 napon IS! Abból tutira kiderülne, hogy volt-e és mikor peteérés. Vagy mondjuk a 21-ik nap után hetenként. :-)
vagy még UH-n követésre gondoltam...ott látják, hogy van-e peteérés... :S
Azóta voltam dokinál, valószínűleg (ahogy már az első válaszoló mondta is) nincs peteérésem. Utrogestant javasolt, de közben kiderült, hogy a férjem eredményei eléggé rosszak. Szóval lombik jöhet csak szóba. :((
Minden jót nektek! És kitartást a vizsgálatokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!