Mitől barnázhatok, ha a hormoneredményeim jók?
Figyelt kérdés
Mensi előtt rengeteget barnázok, nem értem mitől.2010. jún. 24. 15:23
1/2 anonim válasza:
PCO-t és inzulinrezisztenciát is néztek nálad?
2/2 anonim válasza:
Nem tudom mi az a rengeteg...mennyiségbe gondolod vagy napok számában?? Nekem kb három négy nappal előtte szokott kezdődni..mennyisége nem sok, de ha megtörlöm a papír barnás..majd negyedik nap megjön rendesen és két napig tart összesen..minden hormon eredményem tökéletes..a dokim azt mondta nekem, hogy előtte és utána négy nap normális..de nem hittem neki, kierőszakoltam a beutalót hormonvizsgálatra..de igaza lett..teherbe is estem , szültem is már..és ha nincs hormonzavarod mint ahogy írod is, hogy nincs akkor ne tulajdoníts neki szerintem nagy jelentőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!