4 nappal a nemvárt előtt barnázhatok beágyazódás miatt?
Igen, úgy tűnik, én is beleestem abba a hibába, hogy megválaszolhatatlan kérdéseket teszek fel, mert nagyon nehezemre esik kivárni, míg magától kiderül, mi a válasz a kérdésemre :)
Azóta volt folytatása a dolognak, nem sok, egy-egy pötty csak a papíron pisi után. Na de végül úgyis kiderül egy héten belül, hogy mi a helyzet.
Kedves kérdező!
Mintha én magam tettem volna fel a kérdést! Napra pontosan nekem is szerdán kellene nem megjönnie. Az együttlét nálunk 17-én és 18-án volt, miután a dokink ezt javasolta (voltam peteérés vizsgálaton, mert nekem előző hónapban volt egy műtétem). Nekem a mai napon volt egy kis minimális barnás folyás, de olyan világos, hogy ha nem figyelnék állandóan akkor lehet észre sem vettem volna. És hát most teljesen el vagyok keseredve, hogy biztos meg fog jönni. A tesztelést keddre terveztem, de hát nem tudom, hogy mi lesz belőle!
Veled mi újság? Ma is van még barnázásod?
Kedves velem egy cipőben járó Válaszoló! :
Mi újság veled? Tudom, hogy csak holnapra nem várjuk, de van esetleg valami fejlemény? Én sajnos elvétve még mindig találok barna foltokat a papíron, viszont a hőm még fent van, amíg fent is marad, addig reménykedem! :)
Kedves Kérdező :)
Nekem sajnos megjött. Veled mi újság? Remélem Neked nem jött meg és teszteltél egy pozitívat. :)
Várom válaszod! :)
Sajnos nem, nekem is megjött még szerdán, pont aznapra nem vártam. Igaz, kicsit eltér a szokásostól (az első két nap kicsit erősebb volt, mint máskor, utána meg jóval gyengébb), de ebből már nem merek semmire sem következtetni, inkább koncentrálok a következő lehetőségre. Most kezd érlelődni bennem a gondolat, mi van, ha nincs is peteérésem, vagy nem akkor, amikor én gondolom? Adok még magunknak néhány hónapot, és ha addig sincs baba, ennek azért utánamegyek. Addig is barátcserjézek, meg teázgatok, hátha...
Neked is drukkolok, hogy a következő hónap(ok valamelyike) sikeres legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!