Ha a 23. napi hormoneredményeim jók, attól még lehet valami akadálya a teherbeesésnek? Megnéznétek az értékeket is?
Mármint azt szeretném tudni, ha minden érték a normál tartományon belül van, akkor tuti nincs semmi gond nálam, vagy még mindig vannak "buktatók"?
A vérvétel eredménye:
szuperszenz TSH 1.756 mIU/l
follikus stim. hor 4.07 mIU/ml
luteinizáló hormon 3.04 mIU/ml
progeszteron 42.24 nmol/l
ösztrodiol 455.44 pmol/l
prolaktin 14.47 ng/ml
total tesztoszteron 2.26 nmol/l
Mit gondoltok, ugye ezekkel az értékekkel nincs semmi baj? És jól gondolom, hogy a progeszteron érték mutatja, hogy tuti volt peteérésem?
És beszúrom a görbém is, hátha az is segít véleményt mondani:
ha a normál értéken belül vagy, akkor nem gátolhatja a teherbeesést.
más ok is lehet, vizsgáltak már benneteket összeférhetetlenség szempontjából?
mióta próbálkoztok, és milyen gyakran, mert sokszor a hiányos nemi élet miatt is késik, az ideális, ha naponta szexeltek, mert termelődik elég sperma, csak napi 3-4 szex csökkenti a fogamzó képességet, ezt doki írta.
lehet hátrahajló méhed, amin egy kispárnával és szex utáni gyertyaállássa ltudsz segíteni.
Apának és neked is tilos a fürdés, a szauna, a cigi, stb.
gondolom ezeket tudod, de hátha segíthettem.....
Szia!
A vérvételen kívül még mást nem vizsgáltak, és mivel még "csak" 5 hónapja próbálkozunk, az orvos azt mondta, hogy ha az 1 év letelik, akkor menjek vissza, és akkor nézik meg a páromat is.
A szeretkezések a görbén is be vannak jelölve, nem olyan ritka azért, hogy megtörténik :) Kispárnázni szoktam, bár azt nem tudom h hátrahajló-e, és semmi káros szenvedélyünk nincs ;)
Remélem mostmár lassan csak összejön a várt baba!
Bár lehet ez a hónap elúszik, mert kiderült, hogy van egy gyulladásom, és hát kliont kell alkalmazni, az meg 10 nap, és lehet lecsúszunk a pé-ről :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!