Mi van velem? Lehet itt a baba a vérzés ellenére? Teszteljek?
Figyelt kérdés
Április 28-án jött meg, aznap reggel teszteltem kíváncsiságból, de nega volt, aztán megjött. Első nap éppen egy kicsi, második nap rendes vérzés, de nem volt darabos, pedig nekem nagyon az szokott lenni, aztán hétfőn már nagyon kevés. Az utóbbi 2-3 napban nagyon furin érzem magam, rendetlenkedik a gyomrom, néha hányingerem van, émelygek, éhes vagyok, ha eszek rosszul vagyok, sírok mindenen és fájdogál a méhem. és szédülök, furcsán érzem magam, nem értem. Mensi előtt 3 nappal volt tojásfehérjés nyákon, amit nem értettem, mert peteéréskor szokott lenni, együtt is voltunk. Már kimutatná a teszt, ha baba lenne és mondjuk 25-én volt peteérésem?2012. máj. 9. 17:21
1/3 anonim válasza:
Nos peteérésed bármikor lehet! Az orgazmus kiválthat spontán peteérést így lehetett mensi előtt 3 nappal is peteérésed! Egy 10 es erősségű teszt talán már kimutatja!
2/3 A kérdező kommentje:
csak gabriel van itthon, de az még nem mutatna gondolom semmit ugye?
2012. máj. 9. 18:28
3/3 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet ha gondolod, de szerintem az említett menzesz előtt 3 nappal nem hiszem hogy teherbe estél. A ciklus 2. felében már nem szokott spontán peteérés lenni, mivel akkor már teljesen más hormonok dolgoznak. Max akkor, ha a rendes peteérésed tolódott ki annyira, de akkor meg nem jött volna meg a menzeszed. Plusz annak még nem is lehetnének ilyen tünetei.
Úgyhogy még azt lehet elképzelni, hogy a terhesség ellenére véreztél. csinálj egy tesztet, és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!