Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehetett az a fura verzes?...

Zorka6 kérdése:

Mi lehetett az a fura verzes? Esetleg baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok, marcius 1-jen voltam egyutt a kedvesemmel, s altalaban a verzesem a honap 5. napjan jon meg. Most is igy lett, de 5-en egesz nap amolyan folyasnak mondanam es sargas szinu volt. Majd 6-an es 7-en volt rendes verzesem, de csak ebben a ket napban. Nem fordult velem elo meg hogy ilyen fura verzesem legyen. Nem szokott csak amolyan 4-5 napos lenni, de ilyen rovid legyen? meg elotte valo nap mi lehetett? Tesztet meg nem tudok csinalni aprilis 5 eig, amikor is a kovetkezo verzesem lenne, de mar nagyon kivancsi vagyok, hogy esetleg... ???

Lehet hogy babat varok? Nagyon orulnenk neki. Megneztem milyen elso jelek lehetnek, s a gyakori pisiles meg a gyors anyagcsere az pont megvan, mert pont marcius eleje ota megvaltoztattam az etrendemet, s napi 5-6 szor eszek s a vercukor szintemet folyamatosan szinten tartom es rengeteget iszok. Puffadok is azota eleg rendesen, de lehet a kajaktol van.

Meg nem erzem a mellem, bar ugy erzem, hogy babat varok. Nagyon szeretnenk :)

A masik kerdesem, ha esetleg tenyleg babarol van szo, akkor meg azert aggodom, hogy ott marcius 1 je korul volt egy par gorbe estenk, amikor sok (minosegi) alkohol fogyott. Lehet baja a babanak? Raadasul csak egy jo hete szedek folsavas terhessegi vitamint.

Koszi a valaszokat elore is

2012. márc. 19. 23:32
 1/2 anonim ***** válasza:

miért is nem tudsz tesztet csinálni?

ha márc. 5.-én furcsa volt a mensid és ezért gondolod, hogy terhes vagy akkor már febr. végén estél (eshettél) teherbe, tehát egy akármilyen teszt megmondja, hogy igen vagy nem.

míg mi itt biztos nem tudjuk megmondani.... teljen biztos...

2012. márc. 20. 01:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon babásan hangzik amit leírtál!

Nyugi a görbe este miatt nem lesz baj!:)

Próbálj meg tesztet venni,mert már tuti kimutatná szerintem!

Szurkolok!:)

2012. márc. 20. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!