Volt már valakinek 5 nap helyett 2 nap vérzés utána 2 nappal negatív teszt és mégis baba? Aki ilyet tapasztalt le írná?
Na hát én OFF olok,mert én is így jártam,mindig 5 napig véreztem,aztán februárba csak sovány 2 nap volt eszembe se jutott,hogy baba lehet a dologba,most,hogy írod kicsit elgondolkodtam.....főleg a tegnap a kislányom fejét ubi szagúnak éreztem és halat akartam ma enni,de valahogy nem esett jól.
Erre én is kíváncsi vagyok....tapasztaltabbak mit szólnak.
Az csak szóbeszéd,mert mindig azt írják h igen a barátnőmnek a valakiének a valakie járt így.
Sohase az első személy aki válaszol rá.
Én őszintén nem hallottam ilyet
Szia!
Nekem a menstuációm 8-9 nap volt 28 naponta. Januárban másfél-két napig volt meg. Én is fel tettem a kérdést. Vettem tesztet, de negatív lett. Pár nap múlva vellem megint, az is negatív lett. Februárban megint 2 nap volt meg. Elmentem nődokihoz, de semmi. Nem vagyok terhes, és semmi bajom sincs. (Elméletileg!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!