Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyek azok a dolgok, amik...

Melyek azok a dolgok, amik segítenének, hogy teherbeessek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 10:58
 1/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy így van, de én úgy hallottam, hogy az esetek nagyon nagy részében elegendő a rendszeres szexuális kapcsolat az ellenkező nem egy megfelelő tagjával.
2012. máj. 9. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
mióta próbálkoztok? vagy még csak most kezdtétek? mert az elején szerintem bőven elég, ha peteérés környékén együtt vagytok. utána maradj fekve még egy 10-15 percig és húzd fel a lábaidat. én legalábbis így tettem, második hónapban összejött a bébi.
2012. máj. 9. 11:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendszeresen van köztünk szexuális kapcsolat, azzal nem lehet baj.
2012. máj. 9. 11:19
 4/5 anonim válasza:

Szerintem, ha a fenti praktikák, nem válnak be, akkor 6 hónap után fordulj orvoshoz. Esetleg, mond neki, h. már 1 éve próbálkoztok, akkor talán nem küld el azzal, h. gyere vissza fél év múlva. (Én utólag már nagyon sajnálom, h. kivártuk az egy évet.) Amúgy se árt, ha megnéz egy nődoki, és megnézi hormonokat is. A spermavizsgálattal pedig esetleg gyorsan kizárhatjátok a párodat.

Amúgy szerintem a rendszeres sport is még nagyon fontos, mivel fokozza a vérkeringést, segít rendezni a hormonokat.

2012. máj. 9. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Én fiatal(22) vagyok és nekünk a 6.hónapban sikerült a baba.

Addig én is rágörcsöltem.Viszont azt olvastam a neten valahol,hogy aktus után 15-30 percig ne kellj fel és aktus közben és után is pócold fel a feneked jó magasra kispárnával.Én is így tettem a 6.hónapban.:)Elég hülyén éreztem magam .:DViszont nem tudom,hogy ez miatt vagy amúgy is de sikerült.:)

12hkm

2012. máj. 9. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!