Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mehpempo tenyleg hozzajarul...

A mehpempo tenyleg hozzajarul ahhoz hogy konnyebben teherbeessek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
állítólag
2012. máj. 6. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt engem is érdekelne :)

Én allergiámra szedek olyan gyógynövényt, ami tartalmaz méhpempőt. Ez is elég lehet vajon?

2012. máj. 6. 22:08
 3/3 anonim válasza:
Én PCO-s vagyok, erre ajánlották a méhpempőt. Ez egy hormonális-anyagcsere betegség, ami miatt nem volt peteérésem és elvékonyodott a méhnyálkahártyám. 1 évig próbáltam teherbe esni, aztán kezdtem el szedni. A 2. hónapban már jött a baba, szóval nekem bevált. Nem esküdnék meg rá hogy emiatt, de az ismerős aki ajánlotta, ugyanígy járt. Ha mértékkel eszed, ártani szerintem nem tudsz vele, de terhesen már nem ajánlotta az orvosom, mert könnyebben allergizálhat. Én egy kapszula formájában szedtem, de hallottam hogy lehet kapni tisztán is.
2012. máj. 9. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!