Abortusz utan mennyi az esely arra, hogy nem eshetek teherbe tobbe?
Ugy nez ki terhes vagyok, de sajnos nem tarthatju mehg a picit mert korai. Abortusz utan lehet meg babam, vagy csokken az eselye?
Ez az elso terhessegem.
21/L
11:18
a szulokkel nem beszeltem meg mert nem merek, de tudom h segitenenek, sot apa mar akar unokat. erettnek erzem magam egy babahoz, es csak azert vonakodik mert neki sem fix a munkahelye nekem meg nincs meg
Ha a szülők segítenének, akkor mi a gond?
Ha akarnád azt a gyereket, akkor nem vetetnéd el a barátod kedvéért. Ebből szerintem az lesz, hogy elveteted, aztán majd sírsz, hogy rá sem bírsz nézni a párodra, mert belekényszerített téged ebbe a szörnyűségbe.
Az esély csökkenhet, de teherbe eshetsz.
Az egyik barátnőmnek tizenéves (15-18) korában 3 abortusza is volt, az abortuszok között kb 1 év telt el. Gyógyszert szedett, csak nem pontosan így a hónap végére mindig maradt neki pár szem, így csúsztak be a terhességei.
11:38
terveztema tovabbtanulast szeptembertol.egyenesbe akartunk jonni, de igy alakult. nem vagyok szivtelen aki erzelem nelkul el tud vetetni egy babat. mindig sirok mikor momdja parom h ez a jo megoldas.
Csak azt nem értem, hogy ha ekkora teher egy gyerek, ez miért nem szex előtt jutott eszetekbe? Annyi védekezési módszer van, miért nem használtátok?
A párod meg csessze meg, már elnézést. Vetesd el a gyereket, ha már összejött...nemhogy gumit húzott volna, ha nem akar gyereket.
Majd továbbtanulsz később. Mondd el a szüleidnek és kérd meg őket, hogy segítsenek. Majd ha kicsit nő a gyerek, mehetsz vissza tanulni meg dolgozni.
18:35
koszonom. igazabol nagyon rosszul erzem magammert van benne igazsag.butak voltunk.es ma du csinaltam tesztet es pozitiv lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!