Mi a véleményetek? Erős mellfájdalom.
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 25. ciklusnapon, 22. ciklusnaptól olyan erős mellfájdalmam van, hogy ha gyorsabban megyek, az is fáj idefent. Szokott fájni középidő után, de szerintem ennyire még sosem. Amikor hozzáérek, szinte hányingerem van. Lehet furán fogalmaztam, de így van. Átlag 30 napra jön meg, most a ciklus.hu 14.-re húzta be a pé-t, de nem tudom... És zabálhatnékom van...:(2012. máj. 8. 19:02
1/3 anonim válasza:
ezek nagyon jó jelek! sokan fogják azt mondani,hogy ilyen hamar még semmit sem érezhetsz,de nálam is pont ez volt! :) és baba volt a dologban! sok sikert!!
2/3 anonim válasza:
Nekem is mell fájdalom volt az első jel.Annyira fájt,hogy nem birtam hason feküdni.
3/3 A kérdező kommentje:
2012. máj. 9. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!