Terhesen (aki azt mondja, hogy nem érzett semmit sem, ami a terhességre utalt volna) abszolút nem volt semmi jel? Csak kimaradt a vérzés? Mellfájdalom sem volt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 12:42
1/9 Sókristály válasza:
Csak annyi volt, hogy gyakrabban jártam pisilni. A mellfeszülés olyan 11 hetesen kezdődött, és 2-3 hétig tartott.
2/9 anonim válasza:
Nekem csak ki maradt a vérzésem és onnan gondoltam. Nekem nem volt semmi tünetem. Érdekes hogy az anyám mindegyikünknél hányt, rosszul volt. Talán annyi hogy fáradtabb voltam, ingerültbe. Nem voltam rosszul a kávétól sem. Nem undorodtam semmitől. Kérdezz még nyugodtan amire kíváncsi vagy? Hány hetes vagy?
3/9 anonim válasza:
Semmilyen tünetem nem volt, talán kicsit erősebben éreztem szagokat. De se mellfeszülés, se hányinger, se hányás, se undor, semmi csak a kimaradt mensi. Ja, de volt még valami. Minden hülyeségen meghatódtam. Reklámon, kiskutyán, férjem szerelmes pillantásán... egyébként innen tudtam már a teszt előtt hogy terhes vagyok. Nem vagyok egy sírós fajta, akkor meg egy pelenkareklámon is képes voltam zokogni.
4/9 anonim válasza:
Nekem abszolut semmi tunetem nem volt kb a 9.-10.hetig!
Abszolut semmi!Ha nem csinalok tesztet,mert kimaradt a mensi,akkor eszre sem veszem!
5/9 anonim válasza:
Barátnőm semmit nem érzett. Csak élt, mint korábban, és nem jött meg neki. De amúgy semmi más jele nem volt. Alig hitte el, mert azt várta, hogy majd lesz valami más is.
6/9 anonim válasza:
elso terhességem nél semmi tunet csak hogy elmaradt a menzi és olyan 9 hetisen kezdtem néha hányigert érezni.most a másodiknál szintén semmi csak gyakori pisilés:)
7/9 anonim válasza:
Én sem éreztem semmi különöset. A mellfeszülés megvolt, de az mensi előtt is mindig jelentkezett. Sokáig el sem akartam hinni, hogy terhes vagyok, annyira tünetmentes voltam. A kimaradt mensit is csak vártam és vártam...mert a folyamatos megjön érzés legalább 1 hétig a nemvárt után még fennállt. (Óránként szaladoztam a wc-re)de mivel csak nem jött csináltam egy tesztet. Végig a terhesség alatt is így maradt. Se émelygés, se hányinger vagy fáradékonyság, nem voltam semmire sem érzékenyebb.
8/9 anonim válasza:
az én sógórnőm észre se vette hogy terhes lett 2 hónapig vérzett,3. hónapba ment el az orvoshoz mert 2x jött meg neki 2 napra már akkor 11 hetes volt,csak azt furcsálta hogy kihányta a reggeli kávét
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.én holnap fogok tesztelni 5 nap késé után.a mellem picit fáj csak,és ennyi az egész.csak ezért kérdeztem.
2012. ápr. 20. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!