Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudtok biztatót mondani?...

Tudtok biztatót mondani? Vérzés ötödik héten.

Figyelt kérdés

Éppen pozitív lett a tesztem. 3 napja már nagyon halvány pozitív volt, ma már egyértelműen. Aztán elkezdtem vérezni. Mentem az orvosomhoz gyorsan, felírt utrogestan-t, de semmit nem tudott mondani. Még nem nagyon lát semmit, de a jelekből megállapította, hogy terhes vagyok. A vérzés pedig úgy néz ki, mint a menstruáció. Két hét múlva kell mennem megint.

Nagyon ki vagyok készülve. Volt más is így? Mi lett a vége? Mennyi ideig véreztetek? Mennyire?

Nagyon köszönök minden választ!

2012. ápr. 17. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:

én is 5 héten szex után barnáztam, rohantam orvoshoz másnap reggel kaptam utrogestant,azota a picim egészségesen fejlodik, szépen nodogél, ma már 13 hetes és 4 napos..ne aggodj, minden rendben lesz...

én vaginálisan használtam az utrot, 15.hétig kell szednem...

Csak ne izgulj, nyugi és fekudj sokat...ne urándozz nagyon

2012. ápr. 17. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél a 8.héten volt enyhe vérzésem a doki csak annyit mondott minden okés feküdjek sokat..még aznap este elvetéltem.

A következő terhességet gyógyszerrel kezdtem a 7.héten enyhén elkezdtem vérezni,a doki emelt a gyógyszer adagon és még kb egy hétig hol semmi,hol enyhe és volt mikor kicsit több vér volt,nem tudta megmondani a doki honnan is jöhet pontosan a vér. (3 éves a kislányom)

A harmadik terhességnél a 6.héten egy adag vér lett a bugyimon,mentünk egyből a kórházba,de mire 20 perc alatt beértünk már semmi nyoma nem volt a dolognak és a doki se látta honnan jöhetett (32.hétbe vagyok már)

2012. ápr. 17. 22:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Egy nagyon bíztatót tudok írni: a fiam 7 hónapos, hála a gyors gyógyszeres kezelésnek. A 12. hétig kellett kapnom. Végig nagyon rendben volt minden, de az első pár uh-ig tiszta ideg voltam. Pihenj sokat. Ha csökken és elmúlik a vérzés, jók az esélyek.

Az előzményeim nem ennyire jók, 3 vetélésem volt így, mire kiderült a progihiány. A 3.-nál már kaptam bogyót, de csak 3x1-et, és kevésnek bizonyult. Aztán abban maradtunk, hogy a következő 3 teszttől azonnal gyógyszer, és segített.

Drukkolok!:)

2012. ápr. 17. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:
nem 3, hanem + teszttől
2012. ápr. 17. 22:40
 5/8 A kérdező kommentje:

aranyosak vagytok, hogy írtatok!

Remélem rendben lesz minden!

2012. ápr. 17. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Én két gyermeket vesztettem el. Az egyiket 8. héten, a menstruáció szerű vérzés ilyen kora terhességnél sajnos nem jelent jót. Azonnal menj orvoshoz én ezt tanácsolom.

Nyugodtan lepontozhattok, akkor sem fogok semmi bíztatót mondani , mert vérzésnél orvoshoz kell fordulni:(

2012. ápr. 18. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Terhessegem 5. hetetol a 14(!!). hetig barnaztam/vereztem folya,atosan. Az orvos nem irt fel nekem semmit,most pedig eppen itt ul mellettem a 16 honapos nagyfiam es ebedelunk :)
2012. ápr. 18. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Jobban vagy? 3. voltam.
2012. ápr. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!