Van olyan aki 19. -ére nem várja? Valami tünet, észrevétel így előtte 5 nappal? Pl: pecsételő vérzés, fáradékonyság ;) )
Sziasztok! Én sem várom 19-ére... hasgörcs alkalmanként, pozitív ovuteszt reggel, illetve mellbimbó-fájdalom (még szoptatok, így ez is lehet tünet) ja és fáradt is vagyok, de ez könnyen lehet, hogy csak a 14 hónapos lányom fogzása és az át nem aludt éjszakák hosszú sora miatt van.
és egyszerre van krémes és tojásfehérjés nyákom...
Na úgy látom a folyás mindegyikünknél ugyan olyan :))
Nekem reggel wc-zés közben nagyon begörcsölt a hasam,azt hittem megjött de még a papíron sem volt semmi.Remélem ez így is marad :))
Viszont a mellem nyilall,és ez elég kellemetlen,és picit ijesztő.:O
Sziasztok, én sem várom 19-re.
Nálam eddig semmi, tegnapig nagy szárazság volt, de mára lett kis krémes folyásom. Amúgy semmi :(
Akkor megy a drukk Neked is ! :)
Nekem kicsit görcsölget , majd ki derül mi lesz belőle !
Mar nem akarok rá görcsölni :)
Gratulálok,örülök,hogy össze jött,vigyázz nagyon magatokra!!
Remélem én is,hogy baba lesz,de már nem görcsölök rá,így egyszerűbb ha csalódnék :) én még nem merek tesztelni,várok ,h meg jön-e ,mert kicsit félek a csalódástól :) Nekem most nem görcsöl,inkább olyan feszítő,mindjárt megjön érzésem van.Hát lassan kiderül,remélem lesz ok az örömre!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!