Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki 19. -ére nem...

Babci kérdése:

Van olyan aki 19. -ére nem várja? Valami tünet, észrevétel így előtte 5 nappal? Pl: pecsételő vérzés, fáradékonyság ;) )

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Legelső vagyok :Nos lányok valakinél valami? Remélem majd csak gratukat tudok írni:) Nekem még nem jelentkezett menszi, de félek még csinálni nehogy negatív legyen. Sok drukk:):)
2012. ápr. 18. 10:19
 12/21 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap volt egy kis barna,de az is csak a wc papíron...Majd meglátjuk mi lesz,én már nem görcsölök rá:)A hasam fájdogál,sztem meg fog jönni,de meglátjuk :))
2012. ápr. 18. 13:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem semmi nyoma, nem fáj a hasam, csak néha nyilall bele. NAgyon nehéz megállni, hogy ne teszteljek holnapig... (3. vagyok)
2012. ápr. 18. 18:49
 14/21 A kérdező kommentje:
Megy a drukk mindenkinek ! Holnap írjatok h mi van !!!!!
2012. ápr. 18. 19:23
 15/21 A kérdező kommentje:
Nekem a mellem faj de olyan szinten, h minden lépésnél érzem ! A melltartó sem sokat segít :)
2012. ápr. 18. 19:24
 16/21 anonim ***** válasza:

1 vagyok:

Sziasztok.

Nos lányok csináltatok tesztet?

Én csináltam és lett egy halvány pozitív.

2 nap múlva ismétlem hogy biztosabb legyen.

Drukkolok nektek is nagyon :)

2012. ápr. 19. 12:11
 17/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!Írj majd mi van Veled,Veletek ;) !! Nekem tegnap este,ma reggel kellett vna megjönni,de még semmi.Hasam görcsölget néha,és mintha valami nagyon halvány barnásat látnék a wc papíron.De beraktam tisztaságit,és azon semmi teljesen tiszta :)) Én még várok a tesztel! Többiek? Mi újság?
2012. ápr. 19. 12:34
 18/21 anonim ***** válasza:

Gratula!

Nekem se mensi, se pozitív tesz :o majd vasárnap tesztelek újra! Kérdező, te meddig vársz? :)

2012. ápr. 19. 15:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát Nekem gőzöm nincs róla mi van...:o....Ma napközben megerőltetésnél jött egy cspp vér a wcbe.Beraktam a betétet,h megjött.Azóta semmi,csak egy kicsi sárgás-barna folyás.De semmi vérre utaló.Nézegettem a neten,elvileg terhesség elején lehet,de jöhet mesi is.Hát ha valaki tud valami okosat akkor írja le vároooom!! :))
2012. ápr. 19. 19:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Előnyben vagyok, mert már szültem :D annó óránként rohantam wcre, hogy na, most tui megjött, és csak ez a sárgás folyásom volt, de vagy 3 héten át. Most is ez van. És félóránként rohanok a wcre, hányingerem van a szagoktól. És megpróbálomkibírni, hogy ne teszteljek holnap :D
2012. ápr. 19. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!