Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, mi erről a...

Kíváncsi vagyok, mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Március 16-án volt meg utoljára. Nem mindig 28 napos a ciklusom, van hogy 3-5 napot is késik, de annál többet nem.Április elején voltam együtt a párommal, távkapcsolatban élünk.Az aktus délben volt, aznap reggel egy nagyon kicsi vér, épp csak egy csepp(ezt vettem peteérésnek, persze nem kizárt hogy tévedek hisz nem értek hozza). Az aktus után 6. napon elkezdtem barnázni.4 napig tartott. Ez az idő alatt voltak kisebb szurkálások, meg görcsök. Amikor meg kellett volna jönnie éreztem hogy meg akar jönni, olyan volt mintha belepisiltem volna, és krémes, tejszerű folyásom volt, de nem jött. Azóta se jött meg a menszeszem, volt kisebb erősebb fejfájásom(igaz lehetett az időjárástól is), 1 hete mellbimbó fájásom van(érintésre néha fáj, érzékeny, feszül néha),álmosság. A tesztek mind negatívok. Holnap reggel megyek dokihoz(sajnos csak mostanra kaptam programalást) de addig is kíváncsi lennék mi erről a véleményetek. Cisztától is lehetnek ilyen tünetek?

2012. máj. 6. 14:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem hogy volt hogy egy hétig majdnem akkora hasam volt, puffadás, mintha 3 hónapos terhes lennék.
2012. máj. 6. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:

A következő mensid április 16 körül kellett volna, hogy legyen. Május 6 van. Tehát már rég pozitívnak kéne lenni a tesztnek. Nem hiszem, hogy terhesség.

De holnap már többet tudsz. Azért drukkolok, hátha...

2012. máj. 6. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
majd írj mi volt :)
2012. máj. 6. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mi volt az orvosnál?
2012. máj. 8. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!