Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mi erről a véleményetek?

Nektek mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

Én ahogy elkezdtem nézni, rögtön az ugrott be, hogy ezzel még inkább az lesz, hogy "óó no para, úgyis van tabletta"- ahogy a vége fele említette a doktor is.

És úgy érzem több lesz ezzel az abortusz :(

Szerintetek?

2012. ápr. 26. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Ismerősöm kint él Angliában, és fogamzásgátló mellett besikerült a baba. Elvetette és ott abortusz tabletta van, azt mondta nagyon-nagyon rossz volt. Egyrészt annál is kórházban kell lennie, másrészt gyakorlatilag megszülte a magzatot.
2012. ápr. 26. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem csak az a véleményem, hogy nem abortusztabletta kéne, hanem olcsóbb fogamzásgátló tabletta.
2012. ápr. 26. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Húú én már csak a link végén a szótól "felháborodtam"!!!!

Nem nézem meg!Van ok,amikor az mondom,hogy legyen abortusz,de annak húzós oka kell,hogy legyen!És igen szerintem is olcsóbb fogamzásgátlók kellenének!Vagy több automata,ahol akár egy darabot is vehet aki nem mer venni...pl!

2012. ápr. 26. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez a tabletta nem sokkal jobb, mint maga a műtét...

Amúgy meg egyet értek abban, hogy felháborítóan drágák a fogamzásgátló eszközök! Persze lehet, hogy sokakat nem az tart vissza a normális védekezéstől, viszont biztos többen alkalmaznák az óvszert, ha nem kerülne kb. 1000 ft-ba 3 db gumi, ami nem sokra elég.

2012. ápr. 26. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Az abortusz tablettát sem lehet majd megvenni a patikában, mint egy 72 órást.

Ugyanúgy fiatalkorúaknál szülői beleegyezés kell, ugyanúgy kórházban, orvosi felügyelettel kell zajlania, mint a műtéti megoldásnál.

Egyébként én nem tartom vmi jónak. Alapból már az nagy megterhelés lehet a nőnek, hogy neki kell bevennie a tablettát, azaz sokkal jobban ráhárul a felelősség, másrészt a tabletta gyakorlatilag beindítja a szülést, azaz meg kell szülnie a magzatot.

2012. ápr. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!