Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erről már megint lecsúsztunk...

Erről már megint lecsúsztunk ugye?

Figyelt kérdés
A ma esti akció már késő ugye? [link]
2012. ápr. 26. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem késő :)! Jó esélyetek van még,hogy össze hozzatok egy csöppséget! Ha minden igaz 24. 25. e kellet legyen ovud ( szólj ha tévedek ) 26.a van tehát még elég jó esély van a teherbe esésre !
2012. ápr. 26. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül késted le, HAJRÁZZATOK APÁVAL :D

Van esélyetek!!!!

2012. ápr. 26. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Pozi ovu teszt után 24-36 óra még kiszabadul a petesejt!Ma este a legjobb időben lesztek együtt...Mindent beleeee!!!Hajrááá!:D
2012. ápr. 26. 11:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 5 éve és 4 hónapja próbálkozunk az első babánkkal, de még semmi, az elöző ciklus végén nyilvánítottak mind a kettőnket gyógyultnak. Nagyon reménykedek! Tegnap sikerült elaludnia, de azt is tudom hogy ha erőltettem volna az meg egyikünknek sem lett volna jó. Most egy kicsit megörültem, hogy van még esélyem ebben a ciklusban. Estére készítem az illatos fürdőt meg a gyertyákat, hogy eszébe se jusson az alvás!
2012. ápr. 26. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!