Nagyon szeretnék kisbabát, de félek?
Sziasztok!
Minden vágyam az hogy már hozzánk is ellátogasson a gólya:)
De valamiért egyszerűen nem tudom ráadni a fejem:( Januárban volt egy méhenkívüli terhességem, nem vették ki a petevezetékemet mert állítólag nem sérült. Már nyugodtan próbálkozhatnánk, de nagyon félek attól hogy nem sikerül tehetbe esnem vagy ha igen valami baj lesz megint:(
Mindig azt mondom majd a következő hónappban....
De mostmár tényleg szeretném nagyon!!!!
Tudnátok egy pár tanácsot adni, hogy szedjek-e valamit vagy mit csináljak
Ha ez segít, barátnőm ugyanebben a helyzetben volt! Rég próbálkoztak, méhenkivüli lett sajnos.
Nagyon megviselte annak a babának az elvesztése, hiába tudta, h muszáj volt a beavatkozás.
Most már a 2. kisfia is lassan 1 éves lesz. Mindkettőjük nagyon cuki és szép, okos kisgyerek!
Ne félj, csak koncentrálj a jó dolgokra, mert minél többször gondolsz a rosszra annál jobban bevonzod azt!
Csak pozitivan! ;)
sok sikert!
ezt így sajna nem tudom, mert nem nagyon faggattam őt erről, csak felületesen és tömören mesélte el akkor, h mi történt.
Az biztos, h akart csináltatni, egy petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, de rettenetesen félt tőle, sokat hezitált ezidő alatt, amíg próbálta rászánni magát,terhes lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!