Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretnék kisbabát, de...

Nagyon szeretnék kisbabát, de félek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Minden vágyam az hogy már hozzánk is ellátogasson a gólya:)

De valamiért egyszerűen nem tudom ráadni a fejem:( Januárban volt egy méhenkívüli terhességem, nem vették ki a petevezetékemet mert állítólag nem sérült. Már nyugodtan próbálkozhatnánk, de nagyon félek attól hogy nem sikerül tehetbe esnem vagy ha igen valami baj lesz megint:(

Mindig azt mondom majd a következő hónappban....

De mostmár tényleg szeretném nagyon!!!!

Tudnátok egy pár tanácsot adni, hogy szedjek-e valamit vagy mit csináljak

2012. máj. 5. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ez segít, barátnőm ugyanebben a helyzetben volt! Rég próbálkoztak, méhenkivüli lett sajnos.

Nagyon megviselte annak a babának az elvesztése, hiába tudta, h muszáj volt a beavatkozás.

Most már a 2. kisfia is lassan 1 éves lesz. Mindkettőjük nagyon cuki és szép, okos kisgyerek!

Ne félj, csak koncentrálj a jó dolgokra, mert minél többször gondolsz a rosszra annál jobban bevonzod azt!

Csak pozitivan! ;)

sok sikert!

2012. máj. 5. 14:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy írtál! Azt hagy kérdezzem már meg hogy spontán esett teherbe? És mit csinált vagy csak rábízta a természetre?
2012. máj. 5. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:

ezt így sajna nem tudom, mert nem nagyon faggattam őt erről, csak felületesen és tömören mesélte el akkor, h mi történt.

Az biztos, h akart csináltatni, egy petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, de rettenetesen félt tőle, sokat hezitált ezidő alatt, amíg próbálta rászánni magát,terhes lett :)

2012. máj. 5. 14:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszi!
2012. máj. 5. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
én is félek pedig nem estem még teherbe,9 hónapja próbálkozunk már rávettem magam hogy elmegyek az orvoshoz,nem tudom mit fogok tenni hogy ha 1x álapotos leszek és elveszteném a babám,bele se merek gondolni
2012. máj. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!