Arra gondoltam mától tornázom (pilates). De ez nem akadályoz majd a teherbeesésbe? Szeretnék kisbabát, de félek hogy ha tornázom nehezebben esek teherbe. Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Meguntam az állandó fogyókúrát, arra jutottam, hogy napközben eszek rendesen és este csak valami joghurtot. Azt hallottam, hogy a nagy fogyókúra se jó baba-projekt alatt.2009. febr. 2. 16:27
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem éppenhogy a fogyókúra nehezítené a teherbeesést. A torna tuti, hogy nem árt.
2/3 anonim válasza:
A torna (foleg a pilates) nem akadalyoz meg a teherbeesesben, sot! Amugy a pilatest ajanljak terhesseg alatt is. Viszont a fogyokura valoban gatolhatja a teherbeesest.
3/3 anonim válasza:
Nemhogy nehezíti, de kifejezetten elősegíti a teherbeesést. Egyrészt fizikailag jobb állapotba kerülsz, másrészt hihetetlen stresszoldó hatása van a rendszeres sportnak. Ez a két alapvető feltétele szerintem a sikernek. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!