Azok akik nem az ovu alatt estek teherbe? Adjatok egy kis reményt!
Én pedig a következő! :-)
Mi nagyon gyúrtunk a babára, már-már görcsösen. Időre, ovunaptár szerint stb.
Aztán besokalltam, mert nem jött össze akárhogy akárhányszor próbálkoztunk. És szüneteltettük a babaprojektet.
Aztán nagyon lekötött a munkám, a nyaralásunkat is szerveztem és eléggé el voltam havazva, amikor furcsa jeleket vettem észre magamon. A barátnőm még aznap viharzott hozzám a munkahelyemre egy terhességi teszttel, mert hogy szerinte egyértelműen ki kell derítenünk mi bajom.
Aznap, ott a munkahelyemen, délután erős pozitívat teszteltem.
Nehezen tudták megállapítani mikor estem teherbe, mert abban a hónapban mindössze 1-szer voltunk együtt, de az menstruációm utáni 3. napon volt, tehát a ciklusom 8. napján. És hát ugye ez ellentmond ami a nagy könyvben meg van írva.
Mondta a dokim hogy az orgazmus válthat ki spontán peteérést és az esetemben ez lehetett + hogy elengedtem magam és nem görcsöltem rá.
De tisztában vagyok azzal hogy nagyon könnyű ezt mondani hogy ne akard görcsösen.
De az én pédám is mutatja hogy nem pont középidőben van ovu. Minden nő másként működik. Neked is lehet bőven esélyed teherbe esni.
3 éve jöttem össze egy tök jó pasival (28 évesen), pár hónapja jártunk (ez volt a válság kezdetekor), kirugták munkhelyről, kiment külföldre a tesójához dolgozni. 4 hónap múlva kimentem 2 hétre látogatóba, pechemre indulás előtti napon jött meg, ömlött belőlem. Mondtam is, hogy hagyja a fenébe a gumit, hiszen ömlik belőlem a vér. Pár nap után már használtunk végig. Hazajöttem, egy hét után mindenféle fura bajom volt, sötét pozitiv terhességi teszt. Doki szerint spontán peteérés volt mensi első pár napjában...
2010 márciusban született meg a kisfiunk, tavaly júliusban volt az esküvőnk, most pedig várjuk a hugit, még van egy hónap, de ő sem akkor készült, mikor kellett volna, hanem pár nappal korábban. (egy jó kis házibuliból hazafelé jövet :-))
Szóval csak lazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!