Adjatok egy kis reményt! Esett valaki spontán teherbe minőségi és mennyiségi spermaprobléma mellett?
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat, jó beszélni hasomló sorsú emberekkel!
1. válaszoló: Meg tudnád mondani, miféle műtéttel növelték nálatok a spermaszámot?
2. válaszoló: Mi 2 éve próbálkozunk, ez a probléma az első év után 2 hónappal derült ki. Az 1. év végén kezdte meg a dokim a kivizsgálásunkat.Páromnál ez derült ki, nálam meg egy elzáródott p.vezető, de ezt már Laparoscopiával megműtötték. Én most átjárható vagyok.
Mi is túl vagyunk egy 3 h.-os kúrán, sajnos nem túl sok sikerrel. Az alacsony tesztoszteron szintre szedett a párom Fer 14-et és Tesztoszteron hormont, de nem túl sokat segített.
3.válaszoló: Kilátásba helyezték, hogy lehet csak a lombik jöhet szóba, de mivel az inszemhez szükséges legalacsonyabb sp-szám megvan, előbb megpróbáljuk inszemmel. Ahhoz kiválogatják a legjobbakat közüllük, és talán sikerül, én legalábbis nagyon remélem.
Csak szerettem volna körbeérdeklődni, ha mi ezekmellett itthon akciózunk, van e remény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!