Mikor kell sexelni? Ma van tojás fehérje szerű nyákom, de ciklus. Hu szerint vasárnap lesz peteérésem?
A ciklus.hu-t felejtsd el, az csak egy gép, beírt adatok alapján számol. Ha volt az elmúlt egy évben egy rövidebb vagy hosszabb ciklusod, mint az átlagos, akkor máris máshová számolja a peteérést.
Nekem anno úgy tanították, hogy a 11. naptól minden nap 1x (és semmiképp nem sűrűbben!!!) kell együtt lenni és akkor jó eséllyel "beakad" a babuci.
Amúgy az ovulációs teszt a legbiztosabb, nálam mindkét alkalommal elsőre sikerül, 35 éves kor felett!
Sok sikert, szerintem ma is és holnap is szeressétek egymást!
Én azt nem értem, hogy csak egy biztos napot akarsz belőni és abban bízni, hogy pont akkor sikerül?
Érdemes ilyenkor két naponta együtt lenni, úgy nagyobb az esély minthogy pont egy darab megfelelő alkalmat várj.
Tessék összebújni, amikor csak lehet. :)
Ma, pénteken és vasárnap is mondjuk! Hajrá, kapd el a párod!
Sajna elfogyott az ovutesztem, az újjal meg még nem
ért ide a postás. Eddig ovu teszt szerint akkor volt peteérésem, amikorra a ciklus.hu húzta be, de mindig előtte 2-3-4 nappal van ez a tojás fehérje szerű nyák.
Heti 1-2 sex szokott lenni, általában hétvégén, párom nagyon fáradt mire este haza ér, egy últő helyében elalszik miközben beszélek hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!