Na ez mitől van? 2napig majd le szakadnak a melleim, ma meg már semmi. Vasárnap kéne megjönnie. Csináltam reggel egy tesztet de negativ lett. A reggeli hőm 37,1.
De ilyenkor még minek tesztelni?:)
A hőd,hogy fent, normális.
Ebből még bármi lehet!
Nagyon korán teszteltél, még majd 1 hét van a mensid időpontjáig. És kétlem, hogy ilyen korán azok már a terhesség tünetei lettek voltak. Jó ha a beágyazódás egyáltalán megkezdődött 2 napja...
A hőd pedig normális, hogy ennyi peteérés után, akár történt beágyazódás, akár nem. Türelem, vasárnapnál előbb ne tesztelj. Sok sikert!
Szerintem is elég korán volt :(Tudom aki babát szeretne nagyon türelmetlen, én is az voltam :) de tényleg korán volt, nekem amikor már 4napot késett akkor csináltam tesztet és hááát még akkor is elég halovány pozitív jelünk volt :) Pár nap múlva megismételem és az már egyértelmű volt :)
Úgyhogy türelem :) és Nyugi :)
Drukkolok Neked :)
11hetes Kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!