Mi a véleményetek erről? Szerintem biztos nem véletlen. Többi lent.
Hol is kezdjem... Van 1 nagyon jó barátnőm, szinte együtt nőttünk fel, mindent megbeszélünk egymással (legalábbis eddig)
Pár éve komoly kapcsolatban él a párjával, jól megvannak stb... Barátnőm mostanában többször emlegette, hogy szeretne babát, de a párja arra kérte, várjanak vele még 1 kicsit. Nem is vesztek rajta össze meg semmi. /barátnőm fogamzásgátló szed/ett.
És milyen meglepő... gyógyszer mellett /állítása szerint/ terhes lett.
A párja és én is azt gondoljuk, hogy titokban nem szedte tovább a gyógyszert és hát baba lett belőle.
De persze a barátnőm mindkettőnknek azt állítja, hogy ő rendesen szedte a tabit...
De ha elmegy/megy dokihoz, akkor 1 vérvételből meg lehet állapítani, hogy mégsem szedte? Legalább is szerintem azt lehet tudni 1 orvosnak? Nem?
Sajnos nem hiszek neki, de persze mellette állok mindenben, csak gáz, hogy végülis a párja nélkül hozott meg 1 ekkora döntést...
22/L
Aztán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!