16 éves barátnőmnek volt egy megérzése, hogy terhes, csináltunk egy tesztet a menzesz előtt negatív lett most pénteken amikor 5. napja késett még 1et csináltunk negatív lett. Lehet terhes?
Figyelj,ez még igen korai dolog,tehát nem biztos,hogy a teszt kimutatja,de mint korábban már annyi mindenkinek írtuk,akár pszichés okoból is késhet a mensi.Tehát az asszonyka most rá van parázva,hogy ő babás,és emiatt feszült ideges.Ezért késik neki.Tudom milyen érzés az amikor még nincs lehetősége az embernek megtartani egy babát,és késik a mensije.Amikor 4 nap késéssel csináltam tesztet és az negatív lett,akkor megnyugodtam,és aznap este meg is jött.De mivel az asszonykád bízik a megérzésében,így őt nem nyugtatja meg a teszt,hanem azt hiszi,hogy hazudik a teszt.A sárgás folyás meg inkább hüvelyfertőre utal,és nem babára.Akinek babája van annak nagyonsok átlátszó,vagy fehér krémes foyása van,de tényleg sok.
Menjen el egy nőgyógyászhoz,és nézesse meg magát.Lehet csak egy ciszta van a dologban,ami fiatal lányoknál igen gyakori.
A sárgás folyást őőő is mondta meg a tisztaságin én is láttam,a sok fehér krémes folyást min érted?mihez hasonló?a dokiról meg szóltam neki..Nőgyogyihoz kéne menni vagy inknább UH-ra?jah meg még 1 kérdés mikaz első jelek terhesség esetén,amik legkorábban jelentkeznek?!
És nagyon szépen köszönöm a segítségedet...amúgy a stressz benne lehet a dologba,mert elmúlt hetekbe sokat veszekedtünk(hülyeségen)meg 25.én leszünk 1évesek...
A kórházakban a nőgyógyi meg az UH együtt van.A fehér krémes folyás meg tényleg olyan,sűrű fehér színű.A nagyon sokat meg úgy képzeld el,hogy az elején volt,hogy napi 2-3 jóminőségű tisztaságibetét is átázott.
Amúgy szerintem tényleg csak ráparázik,és azért nem jön meg.A hőmérős módszer meg nem a legjobb,mert egy enyhe megfázás is módosíthatja eredményt,de tény ha baba van akkor hőemelkedés is,de az ha nincs baba nem zárja ki a hőemelkedést(és ráadásul most sokan meg vannak fázva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!