Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes fogamzasgatlo...

Lehetek terhes fogamzasgatlo mellett? Tuneteim terhessegre utalnak?

Figyelt kérdés

Elso level foggatlonal jarok csak. Het napos szunetben vagyok a 4. Napon. Gorcsolok hol erosebben hol gyengebben. Ez a gorcs nem egeszen olyan mint szokott lenni, tompabb, nem mondanam fajdalmasnak. A hasam ment fogamzasgatlo ideje alatt, de nem bevetel utan, de ment sajnos. Kiegeszito vedekezest nem alkalmaztunk, pont ezert mert nem hanytam es a gyogyszer hasmenes utan feltudott szivodni. Most meg se jott meg..!

Olyan mintha megakarna jonni de nem jon meg...

Holnap reggel csinalok tesztet! Nagyon izgulok! Eddig 5 evig ovszerrel vedekeztunk es semmi baj se tortent! Az orvos ram beszelte a gyogyszert mert szerinte sokkal de sokkal biztonsagosabb! Mivel biztonsagosabb? Hasam nem mehet, akarmit nem vehetek be mert semlegesiti a gyogyszert es ugye ezekutan ovszerrel kell vedekezni! Akkor miert biztonsagosabb? Ugyan ugy gumit kell hasznalni 7-10napig..

2012. máj. 2. 09:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen a barátnőm is hitt a tájékoztatóban, a következő hónapban már nem volt szüksége tablettára, 5 éves a kislánya :) ! 1.voltam
2012. máj. 2. 09:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor a nok miert nem perelik a gyartot? En nem ertem miert igergetnek
2012. máj. 2. 10:00
 13/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek este tesztelhetek mar? Vagy mindenkepp varjak reggelig?
2012. máj. 2. 10:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Reggelig várj.
2012. máj. 2. 10:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Hiába perelnének! Sajnos benne van a leírásban,hogy nem 100% a védelem így a gyártó erre hivatkozna!
2012. máj. 2. 10:11
 16/19 A kérdező kommentje:

Igen, erre nem gondoltam! Igazad van!

Annyira felek! Nem poenboo kezdtem el szedni!:((( en nem akarok senkinek se rosszat! En a pozitiv tesztnel a boldogsagtol szeretnek sirva fakadni nem pedig az idegtol!

2012. máj. 2. 10:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez aranyos volt :)! Nyugodj meg,ne idegeskedj attól nem lesz sem jobb sem rosszabb semmi maximum az idegrendszered! ;)
2012. máj. 2. 10:17
 18/19 A kérdező kommentje:

Ma valamennyire megjött... és negatívat teszteltem. A gyógyszerrel leállok, a bőrömet is tönkre tette!

[link]

2012. máj. 3. 08:04
 19/19 A kérdező kommentje:
2012. máj. 3. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!