Fogamzásgátló mellett hogy lehet a hőm 37.2? Lehet esélyem a terhességre?
Figyelt kérdés
Szedek fogamzásgátlót, de ismerek olyat aki gyógyszer mellet lett terhes. szedtem mellette fájdalomcsilapítokat.
A hőm 37.2 pedig a gyógyszer miatt nem is lehetne peteérésem se ami miatt nem lenne szabad magasnak lennie a hőmnek. Gyakran van hányingerem szédülök és gyakran érzem magam éhesnek, a hasam is régóta fáj. Kb úgy 2 hete. Előfordulhat hogy gyógyszer mellett terhes maradtam. A múlthónapba csütörtöki nap voltam együtt a barátommal pénteken meg is jött. Most mit csináljak?
2009. márc. 4. 15:46
1/3 anonim válasza:
Nekem is van ismerősöm akinek az anyukája gyógyszer mellett is töbször, és spirál mellett is terhes lett.Szóval ha olyan a hormon háztartásod simán lehetsz teherbe eshetsz gyógyszer mellett is.Szerintem csinálj egy terhességi tesztet.
2/3 A kérdező kommentje:
Utána olvastam és sokan írták hogy gyógyszer mellett lettek terhesek.
2009. márc. 4. 16:52
3/3 A kérdező kommentje:
Szerencsére lement 36.4-re és a tünetek is enyhültek.
2009. márc. 6. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!